Slutningen af ​​årseksamenerne: eleverne siger "ikke klar"

Den afsluttende eksamen vil finde sted fra 08 juli til 06 næste september. Oplysningerne blev givet på torsdag 13 juni 2019 i en erklæring underskrevet af generalsekretæren for ministeriet for national uddannelse. Denne meddelelse kommer en måned efter løftningen af ​​strejke strejken fra de underskrivende lærere af 15 October 2016. Imidlertid spekulerer mange observatører nu over muligheden for at udmatte programmet i tide. Og nogle studerende siger også, at de er "ikke klar".

På dette problem er lærerne klare. Ifølge dem vil eksamenerne afholdes selvom hele programmet ikke er dispenseret. For Ousmane Almoudou, generalsekretær for lærerne tjenestemænd i samfundene, at gøre overarbejde svarer ikke reglerne. Han hævder at undervisningsinstruktion ikke tillader børn at gøre mere end 7 timers klasser om dagen.
« Selvom lærere accepterer disse dage og overarbejde, vil vi ikke kunne udtømme programmet, siger Ousmane Almoudou. "Når man spørger folk, der har 29 og 30 timer om ugen til 42 timer om ugen, er det mindste høflighed ønsker du konsultere for dem at yde ofre," siger generalsekretær embedsmand lærere fællesskaber. Ifølge ham, dem, der har etableret denne programmeont glemt eller forsømt værdier og pædagogiske færdigheder.

På den studerendes side, mens nogle siger, at de er klar til eksamenerne, foreslår andre, at regeringen skifter datoerne til den næste måned. Nogle elever føler, at de ikke kan gå i skole i regnen. " Helt ærligt er vi ikke klar Siger en studerende fra ECICA. " Mens herrene var i strejke, praktiserede jeg stadig, så jeg er alligevel klar "Siger en ung pige

Under samrådsmødet i maj sidste år 20 havde undervisningsministeriet oplyst, at der vil blive foretaget arrangementer for de tentative eksamener. På nuværende tidspunkt ønskede afdelingens ledere ikke at reagere på vores forskellige anmodninger.

Tamani Studio

Denne artikel opstod først på http://bamada.net/examens-de-fin-dannee-des-eleves-se-disent-pas-prets