Indtast Gungeon: spillet tilbydes på pc i et par dage

Indtast Gungeon, udgivet i 2016, er i øjeblikket tilgængelig gratis på pc og Mac, så alle computerspillere kan påbegynde dette eventyr fyldt med proceduremæssigt genererede fangehuller. Tilbuddet findes på siden af ​​Epic Store, hvor som hver gang du bliver nødt til at tage et kig på butikken for at tilføje spillet til dit bibliotek. I øjeblikket er der kun MacOS og Windows-versioner, men intet betyder, at en Linux-version ikke bliver tilføjet senere. Hvis du nogensinde bruger en maskine udstyret med pingvinbenet, foreslås det at du tilføjer spillet til dit legetøjsbibliotek alligevel. Bemærk, tilbuddet er kun gyldigt indtil 20 juni 2019.


Denne artikel opstod først på https://www.jeuxactu.com/enter-the-gungeon-le-jeu-offert-sur-pc-voici-comment-l-avoir-118739.htm