E3 2019: Yakuza på pc, et vigtigt marked for Sega

Den japanske udgiver ønsker nu at lave samtidige lanceringer på pc og konsoller, herunder licensen Yakuza.

Hvis serien Yakuza Ryu ga Gotoku Studio (Toshihiro Nagoshi, Daisuke Sato) har stort set været på Sony konsoller, situationen har siden udviklet sig siden flere og flere opus ankommer til pc. Sega ser nu licensen som en multiplatform licens. i et interview til PC GamerJohn Clark, administrerende direktør for Sega med ansvar for udgivelse, sagde succesen med pc-serien, især i Japan, hvor de fleste af seriens salg stadig kommer, gør dem mere opmærksomme ( Bemærk: Sega's rod) til fremtidige pc-versioner af spil.

Sega vurderer endog ideen om samtidige lanceringer på pc'er og konsoller: "Valkyria Chronicles 4 eller Shining Resonance Chorus giver os mulighed for at evaluere en samtidig multiformat lancering, sammenlignet med den trinvise proces, vi har med Yakuza. Dette vil blive evalueret, og den bedste måde at starte titler på vil resultere."

Denne artikel opstod først på https://www.begeek.fr/e3-2019-yakuza-sur-pc-un-marche-cle-pour-sega-319253