E3 2019: Wasteland 3, den post-apokalyptiske RPG viser sine nyheder

Den nye titel af studiet InXile Entertainment er afsløret i en trailer på E3 2019.

Planlagt til 2020 Spring på PS4, Xbox One (og Xbox Game Pass), PC, Mac og Linux, Wasteland 3 indeholder flere nye funktioner, nemlig en dynamisk samtale, som vil fremhæve de mærkelige og vilde indbyggere, men også en tilpasselig køretøj for spilleren og evnen til at spille scenariet i co-op med en ven online. Med denne tredje rate vil spillere sige farvel til tørken og støvet i det amerikanske sydvest for at sige hej til en evigt frossen Colorado.

InXile CEO Brian Fargo siger: "Wasteland 3 er et spændende projekt for inXile og især for mig. Jeg regisserede det første Wasteland i 1988 og hans efterfølger var en af ​​de største crowdfunding succeser. Dette er en serie, der er vigtig for os. Takket være vores partnere Deep Silver og Microsoft er vi i stand til at producere den slags dybe og fordybende oplevelse, som Wasteland fans forventer. "

Påhængskøretøjet E3 2019 fra Wasteland 3

Denne artikel opstod først på https://www.begeek.fr/e3-2019-wasteland-3-le-rpg-post-apocalyptique-montre-ses-nouveautes-319288