E3 2019: Keanu Reeves fortæller om sit udseende i Cyberpunk 2077

Canadiske skuespiller Keanu Reeves skal spille karakter af Johnny Cyberpunk Silverhands i 2077, den nye generation af videospil CD Projekt RED.

Allerede til stede i 2013 og Cyberpunk 2020 Cyberpunk papir rollespil, vil Johnny Silverhands også være til stede i historien om cyberpunk 2077. At give synlighed til karakteren (lidt kendt blandt insidere navne i RPG) i spillet tilpasning af den polske studie CD Projekt RED, rolle indflydelsesrige rockerboy (navnet givet til oprørerne musikere, der bruger musik og revolt for at bekæmpe autoritet) og sanger Samurai-gruppen vil være camped af Keanu Reeves, stjernen i filmen John Wick.

Hvis skuespilleren antager det faktum, at han ikke er ekspert på hans karakter, er udfordringen virkelig interessant for ham (han har de fleste linjer i dialog lige bag V): "Hvad tiltrak mig til dette projekt var, at det ikke kun var mit ansigt, men at de bad mig om at spille en rolle og en kølig rolle. Jeg kan virkelig godt lide formatet på spillet og nogle af de spørgsmål, den spørger om, hvad der er afsløret, og hvad det kræver af spilleren. Der er nogle interessante valg at træffe (...) Jeg interagere med dem, spiller og jeg er en del af deres rejse, men de er også en del af minen, så ved du ... vil du se, hvad der sker."

Keanu Reeves er forbløffet over brugen af ​​motion capture i videospil

Johnny Silverhands 'tolk kom hurtigt tilbage til sit møde med skaberne af Cyberpunk 2077, inden han diskuterede udviklingen af ​​teknologier i videospilbranchen: "Jeg har to eller tre personer, med hvem jeg har arbejdet og med hvem jeg har stemmer i spil (note: Enter the Matrix og The Matrix - Path of Neo), der sætter mig i kontakt med CD Projekt RED . Jeg havde ikke gjort det endnu. Jeg hakede hurtigt på fortællingen. De forskellige versioner. Det handler ikke kun om at vælge sin egen ende, men at vælge sin egen vej på en bizar måde, som jeg fandt cool. Der er så mange massivt multiplayer spil, og denne er en slags privat, næsten filmisk oplevelse. Selv læse det er næsten ligesom litteratur på en måde, nej? Du deltager i denne åbne verden, men det er din historie, dine valg (...) For mig er teknologien til motion capture blevet lidt hurtigere end tidligere, det er imponerende. Da jeg lavede mit første ansigtskot, syntes jeg det var en serie kameraer, og alt var skjult i et telt. Det var enormt, at der var som fem terabyte. De havde fem terabyte at fange. Det var som en hemmelig operation. Okay, det er superhemmeligt materiale, gør nogle superhemmelige ting, og det var sikkert det?"

Denne artikel opstod først på https://www.begeek.fr/e3-2019-keanu-reeves-parle-de-son-apparition-dans-cyberpunk-2077-319240