E3 2019: Gears Tactics er ikke blevet annulleret

Strategispilet i Gears of War's verden er stadig i live.

Udelukkende planlagt på pc, men uden startperiode, Gears Tactics blev afsløret sidste år med Gears 5 og Gears POP!. Det finder sted tolv år før den første Gears of War og har et nyt team, der kan tilpasses helt. Mangler Microsofts E3 2019-konference, undrede fans, om projektet endelig ikke blev afsat på grund af manglende tid.

Rod Fergusson fra The Coalition Studio beroligede hurtigt alle: "Sidste år ønskede vi virkelig at tale om disse tre spil og vise, at Microsoft tredoblede Gears of War-franchisen. Men nu da dette er blevet gjort, vil vi virkelig sørge for, at det ikke altid er tre spil sammen. Vi vil senere tale om Gears Tactics". Gamescom 2019 vil være det perfekte sted at afsløre ny information om Gears Tactics.

Denne artikel opstod først på https://www.begeek.fr/e3-2019-gears-tactics-na-pas-ete-annule-319282