E3 2019: Final Fantasy 7 remake og episode cut

Producent Yoshinori Kitase ved stadig ikke, hvor mange spil der er planlagt til genindspilning af Final Fantasy 7.

Siden hans meddelelse, Final Fantasy 7 Remake er en debat blandt fans på grund af dets format, der sælges som episodisk, uden at være præcis om antallet af spil, der er planlagt til at returnere alt indhold. I 2015 erklærede Square Enix at "hver part vil tilbyde et volumen svarende til det fulde spil og vil have sin egen historie", før man forklarer i 2016 at "hver episode vil være et komplet spil, hvis volumen vil være sammenlignelig med den af ​​et af sagaens FFXIII-spil (...) Udviklerne har derfor forstået, at de ikke kunne gøre det i et spil og har besluttet at skære remake i flere spil (...) Holdet har en god ide om antallet af spil, hun planlægger at gøre (...) Divisionen udvikler sig fra dag til dag. "

Mens rygterne talte om en splittelse i to episoder (og det kunne muligvis give mening) afslørede Yoshinori Kitase uhyggeligt han vidste ikke noget om at skære Final Fantasy 7 remake til E3 2019 : "Da vi begyndte at konkret planlægge plottet for det første spil, indså vi, at mængden af ​​indhold at skabe ville være enormt. Det var da vi besluttede at fokusere dette første spil på Midgar. Og desværre kan vi ikke fortælle dig mere om følgende spil, fordi vi i virkeligheden ikke ved meget mere om os selv. Vi definerer stadig hvad vi vil gøre i det andet spil i dette projekt, og hvad historien fortæller."

En hurtigere udvikling for "næste episoder"?

Ved at svare på "Jeg forventer ikke, at det bliver meget kortere", når GameSpot spørger producenten af ​​FF7 Remake, hvis de "andre" episoder vil tage tid at blive færdiggjort, har producenten Yoshinori Kitase tiltrukket vrede Square Enix-salgsteam, der gjorde det klart: "Da udviklingsholdet afslutter det første spil i projektet, planlægger det også mængden af ​​det andet. På grund af det arbejde, der allerede er gjort på det første spil, forventer vi, at udviklingen af ​​det andet spil bliver mere effektivt. Men vi fokuserer for øjeblikket på udviklingen af ​​den første."

Afslutningsvis går spillet fremad, men ingen ved noget ... Til pladen er den første episode, der finder sted i Midgar, planlagt til 3 March 2020 på PS4.

Denne artikel opstod først på https://www.begeek.fr/e3-2019-final-fantasy-7-remake-et-le-decoupage-des-episodes-319271