E3 2019: Banjo-Kazooie, tilbagevenden af ​​et samarbejde mellem Nintendo og Rare

De berømte Banjo og Kazooie figurer vil ankomme i Super Smash Ultimate Bros on Switch engang i efteråret.

Returnering af licensen Banjo-Kazooie på en Nintendo-konsol var helt utænkeligt for fans, da købet af studiet Sjælden af ​​Microsoft i 2005, for ikke at nævne udgivelsen af ​​Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts i 2008 Xbox 360 og Sjælden Replay i 2015 på Xbox One (Compilation med remastered versioner). Men når E3 2019 præsentation af Kyoto-firma, Banjo og Kazooie blev annonceret i Super Smash Bros Ultimate. En drøm er i orden takket være det gode forhold mellem Nintendo og Microsoft: "Den 'hvordan' er ikke rigtig interessant. Vi er selvfølgelig en af ​​de største tredjepartsforlag på Switch, så vi har gode relationer med deres tredjepartsteam. Du har set den ambition, de havde med alle Smash tegn og meget mere. Så det var en del af det partnerskabsforhold, vi har med dem."

Banjo-Kazooie on Switch

Og hvis dette samarbejde gik videre og førte til et nyt spil Banjo-Kazooie on the Switch? At tro det tyske datterselskab af den gigantiske af Amazonas e-handel, vil en Banjo-Kazooie på hybrid Nintendo konsol forventes. Produktarket angiver selv, at dette er projektets nuværende navn og det denne titel er ikke endelig... Fusionen mellem Microsoft og Nintendo bør tage en større form i de kommende måneder.

Denne artikel opstod først på https://www.begeek.fr/e3-2019-banjo-kazooie-le-retour-dune-collaboration-entre-nintendo-et-rare-319386