Dropbox ønsker at blive dit nye produktivitetsnav

Dropbox var så langt ikke meget mere end en cloud fil storage service. I dag søger platformen at blive et ægte produktivitetsnav.

At blive et vigtigt produktivitetsværktøj, Dropbox ønsker at centralisere fælles forretningsapplikationer og -tjenester i sin nye applikation for computere. Dette sparer værdifuld tid i daglige opgaver.

Dropbox er helt fornyet på computere

Det er med tredjeparts værktøjsintegrationer og andre genveje, som Dropbox har til hensigt at komme derhen. Den nuværende konklusion er som følger: "Det indhold, du har brug for, er ofte spredt over flere applikationer. At lave et job kræver konstant skift mellem forskellige værktøjer. Koordinerende arbejde med dit team kræver normalt et bjerg af e-mails og møder. Alt dette repræsenterer meget tid og energi brugt på arbejde bortset fra selve arbejdet."

Med den nye version, hvis du f.eks. Bruger kontorsuiterne fra Google eller Microsoft, kan du få adgang til det direkte via Dropbox. Trello, Slack, Atlassian og Zoom er også bare et klik væk.

og ønsker at blive et ægte produktivitetsnav

Et sådant miljø vil ikke være meget nyttigt uden en god søgemaskine. Dropbox lancerer et centraliseret søgningssystem: "Brug et søgefelt, ikke 10, til at søge i alt dit indhold. Traditionelle filer, cloud-indhold, genveje og filer, som du har valgt ikke at downloade via vores selektive synkroniseringsfunktion, grupperes på ét sted."Hvad igen spare tid.

Det bliver også muligt at kommentere, forvalte din opgaveliste og at nævne andre brugere - tildele dem især opgaver -.

For nu er den nye Dropbox kun tilgængelig i beta. Hvis du vil teste alt dette, ledelsen den dedikerede side.

Denne artikel opstod først på https://www.begeek.fr/dropbox-veut-devenir-votre-nouveau-hub-de-productivite-319130