Douala-1 & 2 elite karate regionalt mesterskab: den regionale liga fornyer

Den regionale karate liga i det lille landskab led i flere år af det meget karismatiske Me Manfred Mingole sorte bælte 6eme Dan er nu i overensstemmelse med internationale standarder for organisering af karate sports konkurrencer.

Denne nye situation resulterede i organiseringen af ​​1er regionale mesterskab, døbt "Reaktor elite 1 2 &" planlagt denne lørdag juni 15 2019 fitness sporet ligger i Douala Bonamoussadi, i bydelen Douala 5e. Disse regionale karate turneringer, der vil kombinere kategorierne kyllinger, elever, minimal, Benjamin kadetter, juniorer og seniorer, mine damer og herrer, vil finde sted i overensstemmelse med forordning af World Karate Federation (WKF).

Atleterne vil blive evalueret på tatamierne i kata (individuelle og holdklub.) De vil også konkurrere i kumite (individuelle og klubhold).

Til denne sport sæson 2018- 2019, regional karate liga hejst højt i Championship Organizing sigt baren vil nu moderne og attraktive takket være den kommer i spil af en vægt annoncør hvis ry på international scene lider intet. Dette er landets øverste kilde sponsor gennem sin brand reaktor. Ankomsten af ​​denne top sponsor den regionale karate liga opfattes som "optagelse af Jesus Kristus ind i Jerusalem" ... du er uvidende om, at sponsoren er kernen, der øger midler til en konkurrence, ud over penge fra bidrag fra vores medlemmer ... synes at muntre mig Menoumi Ebenezer formand for markedsføring udvalget inden for denne liga. Ifølge ham, har Reaktor mærke besluttet at støtte denne regionale Karate Championship af flere grunde .Notamment ridderlighed, der fremstår som karate holdånd inspireret af den moralske etik og værdier. For lederne af den regionale liga af karate, vil ankomsten af ​​protektor stige for sikker martial sport .sachant niveau atleter, at karate allerede er anerkendt af Den Internationale Olympiske Komité som en olympisk sport karate .Den vilje andre steder i de olympiske lejes rendezvous planlagt til 2020 i Tokyo, Japan. Bemærk at reaktoren energidrikken mest populære kamerunere forbrugerne.

Ifølge vice president for den regionale karate liga til kysten, denne regionale mesterskab døbt karate "Reaktor elite 1 & 2 har til formål at benet alle hold i de kystnære regionen til regelmæssigt at konkurrere med hold fra regionen center, der er let bedre forberedt end vores ... understreger mig Olivier Nyokon. Det er i denne samme ånd, at formanden for det regionale karate liga kystnære Me Manfred Mingole cn 6 dan inviteret til lejligheden, embedsmænd, atleter, frivillige, medlemmer af den udøvende af den regionale liga kysten, at fagudvalgene præsentere et positivt billede at lægge til med den politik af føderationen og hold fakkel af fortjeneste og ekspertise af brandet Reaktor i Cameroun. Han ønsker også at dette mesterskab skal foregå i en ånd af samvær, broderskab og enhed.

På voldgiftspanelet blev træningsbelastning i udvalget af dommere og dommer gå på arbejde denne torsdag juni 13 2019 karate klub MMAF sis gade pavers Bepanda.il spørgsmålet var formand for denne kommission Stéphane Wafack international dommer til at arrangere et opfriskningskursus for dommere og dommere. Tjenestemænd udvalgt efter den nævnte uddannelse er inviteret til en session imprægnering fredag ​​juni 14 2019 fra 18h i hovedkvarteret for ligaen Epsi placeret på Deido. Denne arbejdsperiode ledes af formanden for udvalgets dommer og voldgiftsmand Me Denis solle solle. Samtidig vil blive afsat et nyt møde til optagelse af forskellige klubber, der deltager i det regionale Karate Championship elite Reaktor 1 og 2.le turneringen starter fra fitness trail 08h Douala.

Didier kieretu: lewouri.info

Nyd en database med mere end 2 2 000 besøgende og:

Forøg din synlighed nationalt og internationalt

Kør dine kampagner på internettet, det største kommunikationsnetværk

Forbedre din virksomhed

Udgiv dine annoncer fra 5 000 FCFA

Kontakt: 000 237 698 11 70 14

Denne artikel opstod først på https://lewouri.info/douala-championnat-regional-de-karate-elite-1-2-la-ligue-regionale-innove/