Douala-N'djamena korridor: Carrier strejke fortsætter


Bærere langs Douala-N'djamena korridoren er ophørt med at operere trods regeringens bestræbelser på at lukke operationer med mange kontrolpunkter langs ruten.

En strejkeaktion blev annonceret i sidste uge, men luftfartsselskaber er blevet beroliget af den østlige guvernør, at alle disse kontrolpunkter vil blive reduceret. Gregory Mvongo, under et arbejdsmøde med medlemmerne af ad hoc-udvalget for Douala-Ndjamena korridor, herunder dens højtstående officerer division, beordrede dem til at huske deres styrker for at reducere kontrolpunkterne på Douala broen langs Bangui og Douala-N'djamena korridoren. den


Unionen af ​​landtransportører af Kamerun forsikrede disse luftfartsselskaber om, at alle de vanskeligheder, de stod overfor, var blevet fejet væk. Disse kommer efter ministeren for arbejde og social sikring, og transportministeren havde forhandlinger med repræsentanter for luftfartsselskaber i Yaoundé i sidste uge.

Men dem, der har forsøgt at bruge korridoren siden begyndelsen af ​​denne uge, har bekræftet, at intet er ændret, hvorfor deres strejke fortsætter. Rapporter angiver lastbiler lastet med varer er blevet forladt langs vejen. En nylig rapport om AfDB-korridoren (AfDB), der blev offentliggjort i april 2019, viste, at der var flere 60-kontrolpunkter langs 1 500 km-ruten. 60% af truckerne var camerounerne og 40% af CAR-luftfartsselskaberne i tunge lastvogne.

Men ifølge ADB opererer kun fem CAR-operatører på denne akse. Det betyder, at 4 995 andre er alle camerounere. Rapporten hedder videre, at enhver lastbilchauffør konstant betaler 3500 5 500 FCFA FCFA hver gang de rejser vejen, 4 995 Cameroon lastbilchauffører betale mellem 17,4 og 27,4 millioner FCFA millioner FCFA per tur, selvom Der er ingen hvileplads for transportører, hvilket øger risikoen for ulykker.

af Salma Amadore | Actucameroun.com


Denne artikel opstod først på https://actucameroun.com/2019/06/14/corridor-douala-ndjamena-la-greve-des-transporteurs-se-poursuit/