Sådan logger du på en Hotmail-konto

Har du haft en Hotmail email-konto? Selvom tjenesten er forsvundet, kan du stadig bruge din adresse med Outlook.


Lidt historie

Hotmail er en meget gammel e-mail-tjeneste. Det er endda en af ​​de første webmailtjenester at sende og modtage mail fra enhver computer, der er tilsluttet internettet, takket være en simpel webbrowser uden nogen specifik software. Oprettet i 1996, blev den købt fra 1997 af Microsoft, der omdøbte det til MSN Hotmail. I 2005 gennemgik han et stort teknisk redesign for at blive Windows Live Hotmail. Og 2012, Microsoft igen ændret teknologi til enhver gruppe under navnet Outlook.com. Faktisk, Hotmail er forsvundet i sin oprindelige form, men det forbliver gennem Outlook.

Connexion à un compte Hotmail sur Outlook.com

Longtemps, Hotmail a utilisé des adresses localisées pour les comptes Hotmail. Par exemple, pierre.martin@hotmail.fr pour un utilisateur inscrit en France. Depuis, toutes les adresses sont unifiées, comme sur Gmail, et se terminent toutes par @outlook.com.

Hvis du har en Hotmail-konto, selv åben og ubrugt i mange år, kan du stadig bruge den på Outlook. Og den gode nyhed er, at du ikke har noget at gøre eller endda oprette. Siden Hotmail-webstedet er forsvundet, bare gå til
Outlookat klikke på knappen Connect, og derefter bruge din "gamle" adresse (selv i @ hotmail.fr) i identifikationsfeltet og dit kodeord pour vous connecter. Vous récupérerez tous vos messages et tous vos contacts. Tout en profitant évidemment d’une interface plus moderne et de nombreuses fonctions (capacité de 25 Go, éditeur de texte enrichi avec fonctions de mise en page et correcteur orthographique, interface personnalisable, outil de recherche, raccourcis-clavier, antivirus, antispam, protection contre le hameçonnage, etc.). Le tout, toujours gratuitement !

Denne artikel opstod først på https://www.commentcamarche.net/faq/51793-comment-se-connecter-a-un-compte-hotmail