Sådan genindvindes din Yahoo Mail-konto - Tips

Denne artikel forklarer de forskellige løsninger til Gendan adgang til din konto Yahoo Mail.

NB Bemærk dog, at konti, der har været inaktive i en periode på 12 måneder, kan slettes. Forladte eller forældede konti fjernes ofte hurtigt fra serveren, hvilket gør det umuligt at genoprette kontoen.

Glemt Yahoo ID

Hvis du har glemt dit Yahoo ID, skal du gå til recovery side Yahoo-konti. Følg trin-for-trin instruktionerne for at hente dine kontooplysninger.

Nulstil din glemt adgangskode

Brug Connection Wizard til at nulstille din Yahoo-adgangskode og genoprette adgangen til din konto. For kontosikkerhed viser Yahoo kun visse opsætningsmuligheder. Yahoo-systemet bestemmer, hvilke muligheder der skal tilbydes ud fra faktorer som f.eks. Hvor du logger ind, dine opsætningsindstillinger, dit telefonnummer og din alternative e-mail-adresse.

Få adgang tilForbindelsesguiden. Indtast dit telefonnummer eller din emailadresse, og klik på Continuer. Hvis du bliver bedt om det, skal du bekræfte Captcha-koden.

Hvis du kan modtage en bekræftelses-SMS til det foreslåede nummer, skal du klikke på sende. Hvis du har adgang til den foreslåede e-mail-adresse, skal du klikke på Ja, send mig en bekræftelseskode. Afhængigt af den mulighed, du har valgt, vil Yahoo sende dig en kontonøgle til din telefon eller e-mail-adresse. Indtast derefter den konto nøgle, som Yahoo sendte dig i feltet, og klik derefter på autentificere.

Vælg den konto, der skal nulstilles fra listen over Yahoo-konti, der er knyttet til dit telefonnummer eller din e-mail-adresse, og klik på Continuer.

Gendan din Yahoo-konto ved hjælp af dine sikkerhedsspørgsmål

Hvis du har gemt sikkerhedsproblemer, når du opretter din konto, kan du ikke bruge dem til at gendanne din konto. Yahoo har stoppet sikkerhedsproblemerne.

I stedet skal du gå påForbindelsesguiden og indtast din email-adresse. Hvis du har gemt et telefonnummer, vil guiden tilbyde det.

Hvis du ikke har adgang til det foreslåede nummer, skal du klikke på Jeg har ikke adgang. Du vil så se din alternative e-mail-adresse. Hvis du har adgang til denne emailadresse, skal du klikke på Ja, send mig en bekræftelseskode.

En gendannelses-email vil blive sendt til din alternative e-mail-adresse. Indtast den bekræftelseskode, du har modtaget, og klik derefter på Continuer.

Ugyldigt brugernavn eller adgangskode

Hvis du får en fejlmeddelelse "Ugyldigt id eller adgangskode"Når du prøver at logge ind, betyder det at du har indtastet en kombination af adgangskoden og Yahoo ID, der ikke stemmer overens med den gemte information. Hvis du er sikker på at indtaste de korrekte loginoplysninger, er der nogle situationer, hvor dette sker.

Hvis din adgangskode indeholder tal eller bogstaver, skal du sørge for at tasten Verr Maj ou Num Lock aktiveres eller deaktiveres i det rigtige øjeblik, når du indtaster. Kodefølsomme adgangskoder indtastes ofte forkert på grund af tasternes følsomhed.

Kontroller indstillinger for automatisk indtastning fra din browser. Hvis din browser normalt indtaster din adgangskode automatisk, og du har ændret det for nylig, skal du indtaste din nye adgangskode manuelt i dine browserindstillinger.

For at kontrollere, om problemet ikke er relateret til din Yahoo-konto, skal du prøve at logge ind fra en anden webbrowser.

Hvis du er sikker på at indtaste de korrekte loginoplysninger, kan det være et tegn på, at en anden har fået adgang til din konto og ændret din adgangskode. Du skal straks ændre dit kodeord ved hjælp afForbindelsesguiden. Når du har adgang til din konto, skal du gennemgå trinene for at sikre en hacket konto og annullere eventuelle ændringer.

Dine opsætningsoplysninger er forkerte eller er ændret

Yahoo tager sikkerheden for din konto meget alvorligt, og vil kun give dig mulighed for at gendanne din konto, hvis du kan bevise at du er den retmæssige ejer.

Når du opretter en konto, er det op til dig at give de mest ajourførte gyldige gendannelsesoplysninger. Din bedste mulighed for at undgå at miste adgangen til din konto og opdatere dine gendannelsesoplysninger hver gang du ændrer telefonnummer eller ændre din alternative e-mail-adresse.

Hvis du forsøgte at bruge Connection Wizard og ikke kunne gendanne adgang til din konto, er andre opsætningsmuligheder muligvis ikke tilgængelige. Vi ved, at det kan være frustrerende at se en fejlmeddelelse, der siger, at der ikke er nogen anden måde at genoprette din konto på, men i disse sjældne tilfælde anbefaler vi, at du opretter en ny Yahoo-konto.

Tilslutning fra en ny enhed

Hvis du forbinder fra en ny enhed eller fra en ny placering, kan det være, at en meddelelse "Dette er første gang du har tilsluttet denne enhed?"Vises på din første forbindelse.

Når du ser denne besked, skal du vælge, om du vil tjekke din konto ved hjælp af din telefon eller alternativ e-mail-adresse.

Afhængigt af dine inddrivelsesoplysninger kan du vælge at få bekræftelseskoden via SMS, telefonopkald eller e-mail.

Klik på den metode, du vil bruge, så tjek din e-mail-adresse eller telefon for verifikationskoden. Indtast koden i feltet og klik på verifikator.

For mere information, klik på dette link.

Din Yahoo-konto er låst

Efter mange mislykkede loginforsøg kan din konto midlertidigt være låst for at beskytte den.

Din konto bliver automatisk låst op efter 12 timer, men du kan stadig genoprette adgangen til din konto ved hjælp af værktøjet.Tilslutningshjælp.

Account Key Issues

Yahoo konto nøglen er beregnet til at gøre dit liv lettere at oprette forbindelse. Dens formål er at undgå brug af et kodeord, som erstattes af en godkendelse fra Yahoo Mail-applikationen. Men hvis du ikke kan bruge mobilappen til at godkende, eller du ikke modtager kontonøglen, skal du følge disse trin.

Din Yahoo-konto er blevet hacket

Hvis din Yahoo-konto er blevet hacket, skal du klikke på dette link og følg vejledningen. Hvis du ikke længere kan få adgang til din konto, skal du gå til recovery side.

Kontakt Yahoo Kundeservice

Til dato tilbyder Yahoo ikke nogen form for personlig kontakt med kundeservice. Du bør derfor forsøge at genoprette din konto ved hjælp af de metoder, der findes på Yahoo-hjemmesiden.

Billede: © Yahoo.

Denne artikel opstod først på CCM