Chris Pratt (Avengers: Endgame) og Katherine Schwarzenegger giftede sig, sådan tager hans tidligere hustru Anna Faris den nye

Chris Pratt og Anna Faris er folkets mest ex-venner. Der har aldrig været en krig mellem dem. De to skuespillere mødtes i 2007 på sættet En helvedeaften. Og to år senere, i 2009, bliver de gift i Bali, Indonesien. Fra denne union bliver født en lille dreng ved navn Jack. Chris Pratt var lavet af internet surfere efter at være blevet anklaget for at være en dårlig far. Men desværre adskiller parret sig i 2017. Siden da har den smukke skuespillerinde fundet kærlighed med Michael Barett, fotograf. Og det kan være takket være ham, at Anna Faris ville reagere så godt på nyheden om ægteskabet fra hendes tidligere mand Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger.


Faktisk ville Anna Faris være meget glad for, at hendes ex-mand giftede sig med Katherine Schwarzenegger i juni 9. "Anna har størst respekt for parret. Hun er glad for at de har fundet hinanden, og at de elsker hinanden ", sagde en kilde tæt på skuespilleren på HollywoodLife. "Det gør hende godt at vide, at en som Chris har fundet lykke. Anna elsker Chris og alt de delte "forklarede en slægtning. Ifølge dette vidnesbyrd ville Chris Pratt have tilbudt den bedst mulige gave til skuespillerinden, deres søn. Anna Faris vil ikke andet end at se sin ex-mand glad.

Chris Pratt (Avengers: Endgame) og Katherine Schwarzenegger giftede sig, sådan tager hans tidligere hustru Anna Faris den nye

Kilden fortsatte også med at forklare, hvordan Anna Faris forsikrede Chris Pratt om hans støtte til deres ægteskab. "Anna ønsker, at alle skal være glade, så hun er helt enig i ægteskabet. Hun kan lide Katherine at være en anden morfigur i Jacks liv, deres seksårige søn. Hun går endda ud med hende! " Ligesom hvad kan der ikke være nogen tragedie, når du stadig er omkring din eks og gifte dig igen. Og det er endda muligt at blive venner med din tidligere mands nye kone. Desuden er Chris Pratt og hans nye kone, Katherine Schwarzenegger, allerede klar til at have børn ifølge nye åbenbaringer.

Denne artikel opstod først på https://www.melty.fr/chris-pratt-avengers-endgame-et-katherine-schwarzenegger-maries-voici-comment-son-ex-femme-anna-faris-prend-la-nouvelle-a683139.html