Denne beslutning lavet af Laeticia Hallyday, der gør hendes familie cringe

Ved indvielsen af ​​et torv til ære for Johnny Hallyday i Toulouse lørdag maj 15, vil et velkendt ansigt af Johnny Hallyday's entourage dukke op igen. Dette er den historiske advokat, den tidligere ven af ​​Johnny, Jacques Verrecchia. Han vil være til stede ved siden af Laeticia Hallyday for at opdage plakaten, hvor der vises navnet på Taulier på denne plads i Pink City. Som nærmere afslører, har Jacques Verrecchias pludselige tilbagevenden i sit nye nummer på aviskiosker i juni 14 været forbløffet over mere end et medlem af Johnny's indre cirkel. Johnny's manager, Sebastien Farran, er en af ​​dem.

Tæt venner de Laeticia Hallyday forstår ikke beslutningen fra jades mor og glæde at åbne døren igen for hendes mands historiske advokat. Hans tilstedeværelse på hyldest i Toulouse er meget symbolsk. Han fulgte Johnny i hans juridiske kampe i 1990 årene.

Jacques Verrecchia hjalp rocker under sine tilbagevendende bekymringer hos de franske skattemyndigheder. I 1995 pralede han i pressen for at kunne regne med støtte fra Jacques Chirac, som netop hedde republikkens præsident, i dette nummer, der har forgiftet Johnny's dagligdag i mange år. Johnny's advokat var Taulier's advokat ved sin Universal Record label trial for at afgøre, hvem ejede soundtracks af hans sange. Johnny blev afskediget under appel i denne sag.

Hvordan køber du Lukere? Dit blad er til salg fra fredag ​​juni 14 i aviskiosker, på Android, iPad og KiosqueMag.

Gå ikke glip af nogen artikel fra Closermag.fr ved at modtage en advarsel direkte via Messenger

Denne artikel opstod først på https://www.closermag.fr/people/cette-decision-prise-par-laeticia-hallyday-qui-fait-grincer-des-dents-son-entour-982099