CAN 2019 - Forberedelser: Kamerun - Mali og Mauretanien - Madagaskar spiller denne fredag

En uge fra starten af ​​CAN 2019 er de forskellige hold travlt med at skyde legetestkampe. Dette er tilfældet for de to nybegyndere i konkurrencen, der knuser i aften og en gala-kamp, ​​der vil blive spillet mellem to monumenter af afrikansk fodbold.

Madagaskar, efter to missede udflugter (3-3 mod Luxembourg, 0-1 mod Kenya), forklarede 16h GMT mod Mauretanien for sin sidste venlige kamp. Mourabitounes spiller deres første testkamp, ​​før de tyrker tirsdag Benin. Madagaskar og Mauretanien opdager CAN i år.

I Doha vender Kamerun mod Mali for at fortsætte sin række uovervindelighed i 2019. Kick off 18h GMT. Dette er den anden ukuelige Lions forberedelse kamp efter 2-1 vinde over Zambia. To dage senere forklarer Eagles of Mali sig til Fennecs of Algeria June 16 i Abu Dhabi.

Denne artikel opstod først på https://actucameroun.com/2019/06/14/can-2019-preparatifs-cameroun-mali-et-mauritanie-madagascar-a-laffiche-ce-vendredi/