KAN 2019: Mali og Cameroun, to lande med forskellige skæbne!

Cameroun og Mali vil finde de mest prestigefyldte konkurrencer på det afrikanske kontinent i Egypten, CAN. De to hold mødtes i en venskabskamp for at forberede sig på denne konkurrence.

I en kamp hvor intensiteten var til stede i halvhjertet, sikkert fordi spillerne bevare sig før konkurrencen, er det malterne, der åbner scoren, før Caeroun vender tilbage til scoret. Alt blev spillet i første halvdel. I anden halvdel vendte de to teknikere deres personale. Youssouf Koné tillod ørerne at føre scoren fra minut 22e. Karl Toko Ekambi udlignet til Kamerun før pause.

Huset i Gruppe E vil Mali stå over for Mauretanien, Angola og Tunesien. Deres fremtid i denne konkurrence vil afhænge af FEMAFOOT-mødet denne lørdag. For Cameroun er deltagelse imidlertid registreret. Med Benin, Ghana og Guinea-Bissau vil Kamerun forsøge at afslutte først i Gruppe F for at fortsætte med at drømme om en dobbelt.

Denne artikel opstod først på https://actucameroun.com/2019/06/14/can-2019-le-mali-et-le-cameroun-deux-pays-aux-destins-si-differents/