Kan 2019: listen over Mali kendt lørdag?

Med Madagaskar er Mali det eneste valg for at opretholde spændingen om identiteten af ​​23-spillerne valgt til CAN 2019 (21 juni-19 juli). Mens den endelige liste er sendt til Confederation of African Football (CAF) inden tirsdag midnat, skal det meddeles lørdag til offentligheden, meddeler den lokale presse.

På den dag afholdes Føderationens almindelige generalforsamling (Femafoot), og det må nødvendigvis komme til ophør med smerte på at se ørerne diskvalificeres fra CAN, som truet FIFA. Hvis dette møde går glat og kvalifikationen af ​​Mali er bekræftet, skal træneren Mohamed Magassouba give sin liste over 23 i skridt.

Som en påmindelse, kun den forudvalg af 27 Malian spillere er kendt i dag.

Denne artikel opstod først på https://www.afrik-foot.com/can-2019-la-liste-du-mali-connue-samedi