God handel: Intra Jabra Sport Pace på -40% på Amazon

Veludstyret til sporten uden at bryde banken: Jabra Sport Pace in-ear nyder 40 € rabat på Amazon.

Spille sport i musik, den er ideel til at motivere sig selv og ikke se tiden gå - det er stadig nødvendigt at hovedtelefonerne holder. Intra Jabra er specielt designet til dette formål.

Forskellige tips til at passe alle

Den første kvalitet af et par i-øret hovedtelefoner, det skal være et eksempel på tøj, når det bæres. Halskæde design af Jabra Sport Pace giver mulighed for at have nok slæk på choker uden at trække på hovedtelefonerne for at være fri for hans bevægelser under sportsaktiviteter. Øretelefonens ørepropper giver den en stor stabilitet og et fast greb om intra i hjertet af trommehinden.

Forskellige tips sikrer bedre greb og større isolering: 3 par EarGels og 2 Fit Clips. Hovedtelefonerne er garanteret tre år mod sved, og producenten lover en batterilevetid på fem timer på paret af hovedtelefoner.

Om gode tips

Begeek-teamet tilbyder dig hver dag de bedste tilbud på internettet til de laveste priser. Nogle gange kan en provision betales til os efter dit køb: for dig forbliver prisen den samme. For os er det et løft, der gør vores arbejde muligt. Find vores tips på Twitter her @begeek_bonplan

Denne artikel opstod først på https://www.begeek.fr/bon-plan-les-intras-jabra-sport-pace-a-40-sur-amazon-248513