Bein Sportsvæddemål på Copa America og African Cup of Nations for at bevare abonnenter

Disse to fodboldbegivenheder, der udsendes fuldt ud af Qatar-betalingskanalen, fremsættes for at overbevise kunderne om at forblive trofaste.

af Indsendt i dag på 18h06

Tid til Læsning 2 min.

Abonnenter artiklen

Paraguay holdet træner i Rio de Janeiro, Brasilien, 14 juni 2019, før sin Copa America kamp mod Qatar to dage senere. CARL OF SOUZA / AFP

Med Women's Football World Cup i fuld gang sender BeIN Sports France to mænds og kontinentale fodboldturneringer: Copa America, som finder sted i Brasilien fra 14 juni til 7 juli og afrikansk cup. Nations (CAN), Egypten fra juni 21 til 19 juli. For disse to konkurrencer sender Qatari-kanalen alle kampe: 52 for CAN, 26 for Copa Americana. BeIN Sports vil også tilbyde et blad på kampdage, aflevere resultaterne og indhente feedback fra spillere, opdrættere og tilhængere.

Lire aussi Fodbold: Qatar, asiatisk mester takket være sine talenter fra Afrika

BeIN Sports sender allerede sit tredje Copa America og dets anden CAN: Kanalen anser disse konkurrencer som "Særligt tilpasset" til sine abonnenter. "De vedrører mange spillere, der spiller i 1 League, i 2 League eller i store europæiske konkurrencer, som tysk, spansk og italiensk ligaer"forklarer Florent Houzot, direktør for antenner og programmer hos BeIN Sports France. Så mange konkurrencer som abonnenter på Qatari-kanalen kan følge hele året.

Staven? specifikt, "Gør abonnenter vente, mens du venter på gendannelse" af disse mesterskaber og behold maksimalt abonnenter om året uden Euro eller Mænds VM. Kvindernes udgave af verdensmesterskabet? "Vi kan ikke koncentrere alle konkurrencerne", forsvarer Florent Houzot, stadig signalering "2 500 lugttid pr. Sæson" dedikeret til kvinders sport, mellem håndbold, tennis og Women's Champions League i fodbold.

Lire aussi Women's Football World Cup: TF1 øger sine annonceringssatser med mere end 50%

"Spredning af kvinders fodbold får fart, men det er stadig et nyt og skrøbeligt fænomensiger sportsøkonom Jean-Pascal Gayant. Målgrupper er gode, når franskholdet spiller, men bortset fra disse kampe følger kun konfrontationerne mellem Paris og Lyon i kvindelige D1. "

Et mål med "soft power"

For temaet og betalingskanalen er fodbold stadig en stærk løftestang for kundeloyalitet. Men Bein Sports Frankrig har for nylig lidt nogle tilbageslag: i foråret 2017, den spektakulære Champions League gik under hans næse, erhvervet af RMC Sport buket Altice Group, som også sender Europa League. Resultatet: efter annoncere et spring i 4 millioner abonnenter i juni 2018 gennem VM, kanalen sagde et år senere blive droppet til 3,5 millioner kunder. "At holde op med vores præ-World Cup niveau trods tabet af Champions League er en fremragende præstation", påpeger, selvtillid, direktøren for antenner og programmer.

Denne artikel opstod først på https://www.lemonde.fr/culture/article/2019/06/14/bein-sports-mise-sur-la-copa-america-et-la-coupe-d-afrique-des-nations-pour-retenir-ses-abonnes_5476433_3246.html?xtmc=afrique&xtcr=1