I USA forstyrrer "legetøjshunde" flyselskaber

I USA forstyrrer "legetøjshunde" flyselskaber

Flere og flere passagerer beder om at rejse med deres "følelsesmæssige støtte". Og hændelserne former sig.

af Indsendt i dag på 14h30

Tid til Læsning 3 min.

Abonnenter artiklen

Hvordan fortjener man kvalifikationen "følelsesmæssig supporthund"? Det er nok, at "faderen" eller "moderen" af dyret får et lægeattest. Holly Hildreth / RF Moment / Getty Images

Ingen måde at flyve til USA uden at falde på en hund. I korridorerne, ved boarding porte, under nabostolen: de er overalt. Selskaberne selv kan ikke tage det længere. I begyndelsen af ​​marts offentliggjorde de nye regler for at stramme betingelserne for adgang til dyr til fly. Det må siges, at hændelser stiger.

Delta Air Lines bliver jaget af en passager, der er blevet bidt af en firbenet nabo. Offeret, der sad nær en porthole, kunne ikke undslippe. Resultat: 28-søm, Siden har Delta taget drastisk handling: Forbud mod kæledyr på flyvninger i løbet af otte timer, hvalpe under 4 måneder og pitbulls. I løbet af et år så virksomheden antallet af hændelser, der involverer dyr, med 84%.

Artikel forbeholdt vores abonnenter Lire aussi Hvem ville mistanke om, at hunde eller katte skulle standse dit carbon footprint? 14 bevæger sig mindre forurenende i deres firma

Hvorfor pludselig så mange passagerer hunde? Skyld tusindårene. Ifølge en undersøgelse, der blev offentliggjort i maj af TD Ameritrade Stock Market Brokerage, har næsten tre fjerdedele af de unge i 21 til 37 en, mod 50% i den generelle befolkning. Generelt er dette en af ​​de små modeller designet i Midwestern kenneler. Australske minibergers, Cavapoo (King-Charles og Dwarf Poodle-kryds), ​​Pugs (minimolos med udfladte næser) ... de koster ofte flere tusind dollars. Sammenlignet med tidligere generationer forsinker årtusinderne tid til at investere i et hjem eller at have børn. De " foretrækker dyr over mennesker, " bemærkning The Washington Post.

1 285 dollars om året

Skal vi se dette som tegn på følelsesmæssig usikkerhed eller endog dyb ensomhed i et hyperkoblet univers, ifølge psykolog Jonathan Haidts beskrivelse? Faktum er, at universiteterne har set en eksplosion i antallet af studerende, der beder om at kunne huske deres hund i deres sovesal. Og ifølge samme undersøgelse anser 67% af hundeejere deres kæledyr som deres "Fur baby" ("Baby med hår").

Siden 2009, og udgivelsen af ​​bestselleren I huden af ​​en hund, af psykologen Alexandra Horowitz har antallet af hunde neurovidenskabsbøger eksploderet, constate The New York Times. Efter barnekongen vil den forkælet hund: 68% af denne befolkning gerne tage forældreorlov til at passe på deres nyopførte hvalp, hvis deres arbejdsgiver gav dem mulighed. De bruger 1 285 dollars om året i gennemsnit - i organiske kroquetter, tandpasta med kylling smag og tygge legetøj, plastik legetøj at tygge.

Denne artikel opstod først på https://www.lemonde.fr/m-le-mag/article/2019/06/14/aux-etats-unis-les-chiens-doudous-font-enrager-les-compagnies-aeriennes_5476316_4500055.html?xtmc=etats_unis&xtcr=1