Darak angreb: Mindef rapporterer fakta

I en erklæring udstedt af 12 June 2019, forsvarsministern, tager man fat på Boko Harams angreb på denne lokalitet Logone-et-Chari, Far-North-regionen, natten til 9 June 10 2019.

Ifølge erklæringen fra forsvarsminister Joseph Beti Assomo har reaktionen fra Kamerunens forsvarsstyrker mod Darak mod fjenden resulteret i voldelige sammenstød mellem soldaterne i sektor nr. 1 fra Kommissionens multinationale fælles taskforce Lake Chad Basin og angriberne.

balance

Efter søgningen af ​​konfrontationszonen og dens omgivelser fremgår det af rapporten:
- 16-soldater dræbte og 08 sårede stabiliseret og evakueret i hospitalsformationerne for en passende opfølgning, side Forces of Defense camerounaises,
- 08 mennesker dræbt og 01 sår stabiliseret og støttet blandt civile befolkninger,
- 64 Boko Haram elementer neutraliseret, 08 fanget, mange sårede flyve og 03 ødelagte både.

Tilbagekaldelse af fakta

Mindefs udgivelse rapporterer, at "i 09 søndag aften ved 10 juni 2019 angreb mere end 300 stærkt væbnede Boko Haram-gruppebestyrere Darak lokalitet". Faktisk er denne by beliggende i departementet Logone-et-Chari, regionen i det nordlige del af Kamerun. Professionel og dristig har de kamerænske forsvarsstyrker mødt kampene til det punkt, at de påfører fjendtligt tungt nederlag.

Statschefens kondolanser

Over for denne tragedie sender statschefen via Mindef sine familier kondolenser til de hårdpressede civile og soldater. Forsvarets leder, Paul Biya, er taknemmelig for dem for ofringen. Under sådanne omstændigheder har han altid deltaget i ofrenes smerte og givet moralsk støtte til de familier, der har brug for.

@ Dieudonné Zra

Denne artikel opstod først på http://www.crtv.cm/2019/06/attaques-de-darak-le-mindef-rapporte-les-faits/