Astrologi: 3 værste tegn på stjernetegn - SANTE PLUS MAG

Astrologi: de 3 værste tegn på stjernetegn

Vi har alle nogen omkring os, som vi kunne kalde insupportable. Selvom sidstnævnte har gaven at sætte vores nerver i bolden, er det stadig endearing. Og hvis vi forhørte stjernerne for at vide, hvilke tegn holder toppen af ​​cob karaktererne? Ifølge stjernetegn er der en rangordning af irriterende mennesker! Hvis ja, du er en del af det.

Vi er alle irriteret af visse adfærd. Lethed, ond tro eller arrogance, kan nogle træk være særlig vanskelige at bære. Vi har forberedt for dig en astrologisk placering af de mest uudholdelige tegn. Blandt de førende trio: Skorpion, Tvilling, Vædder.

Scorpion

Scorpions omdømme er særligt dårligt. For dette tegn på vand, rancor og manipulation er dagens orden. Hans had er særligt stædigt, og han vil have problemer med at tilgive sig. Han vil have det for at ødelægge sin fjende med store forstærkninger af lave slag og giftige sætninger. Bliv i Skorpionens gode grader, du vil spare dig selv en uendelig kamp!

Gemini

Tvillingens dualitet er særligt frygtelig. En hvid dag, en sort dag, du vil aldrig vide, hvilken fod der skal danse med dette tegn. Deres inkarnation vil være værd at adskillige remonstrances fra deres entourage, træt af så mange humør i en enkelt dag. En anden fejl: Manglende takt, der kan fortolkes som aggression.

Vædderen

Svære at følge Vædderen. Stædigt ønske, svært at få dem til at lytte til grund! De vil have, at alt sker i deres eget tempo i henhold til en procedure, de tidligere har etableret og pas på hvem der tør udstede en reservation. Uanset om det er en lille eller en stor beslutning, vil de arrogere retten til at orkestrere alt. Vædderen vil være særdeles egoistisk og irritabel.

Andre tegn på stjernetegn kan være uudholdelig, men i mindre grad. Her er deres funktioner, der er vanskelige at bære:

Skytten

Strålende af deres sarkastiske temperament, vil skytterne have den gave, der irriterer dem omkring dem. De vil aldrig holde deres alvor og vil gøre specielt mudrede vittigheder. Med kraft vil deres klogskab være en integreret del af deres personlighed.

Stenbukken

Selvom Stenbukker er dybest set rart, kan de være meget hurtige til at dømme hastigt. Deres snævre karakter vil låse dem i gammeldags overbevisninger, hvorfra de vil have problemer med at slippe af med. Det er meget svært at overbevise indfødte af dette tegn.

Kræft

Ligesom Tvillingerne er Kræft særlig svagt. Ændringer i humør og tantrums vil være et must, hvis du gnider skuldre med dem. Deres overfølsomhed får dem til at have uforholdsmæssige reaktioner på den mindste bemærkning. De er også meget gode til at få andre til at føle sig skyldige.

Balance

Lazy, egoistisk, overfladisk, så mange defekter, der plager vågens personlighed. Sidstnævnte flyver ansvar som pesten og har problemer med at nå modenhed. De vil være så tilbageholdende med at begå, at de vil have svært ved at blive involveret i et forhold.

Lion

Strålende med deres karisma og sofistikation har løven fejl i deres kvaliteter. De vil have problemer med at dele lyset og pas på hvem der tør at stjæle showet. Så snart de føler sig truede, vil de ikke tøve med at bruge alle lagene til at skinne igen. De vil være særligt følsomme for kritik.

Virgin

Virgin er dovne fieffs. De bruger sådan energi til undgåelse og udsættelse, at de ville bruge så meget på at arbejde. Dette skyldes helt sikkert deres perfektionisme, en ond fælde, der forhindrer passage til handling.

Vandmanden

Føler sig over resten ved deres marginale temperament, er akvarierne irriteret af deres konstante følelse af overlegenhed. Deres boheme liv og forværrede idealisme vil gøre dem omkring dem suk.

Fiskene

Meget sandsynligt, Fiskene har ingen mening om en sans for humor. Forsøg ikke at retfærdige dem, fordi de vil kunne vise sig. Derudover vil de være meget blodige og vil ikke tøve med at være hysteriske med den mindste irritation.

Taurus

Deres tendens til at kritisere vil have gift til at forgifte livet for dem omkring dem. De vil også være materialistiske og jaloux. Disse holdninger vil vinde mange remonstrances fra dem omkring dem, men de vil ikke stille spørgsmålstegn ved.


Denne artikel opstod først på SUNDHED PLUS MAGAZINE