Astrologi: Ædelstenen, som hvert stjernetegn skal have for at forbedre sit liv - HEALTH PLUS MAG

Astrologi: ædelstenen, som hvert stjernetegn skal have for at forbedre sit liv

Der er en tro, der siger ædelstene og krystaller påvirker vores liv, og at man ved effekten af ​​metafysiske energier disse sten. Men tilsyneladende kan disse også have et forhold til vores stjernetegn. Lad os opdage!

Skiltet: Vædderen

Stenen: carnelian

Alternative sten: rød jaspis og rubin

Karnelianen har en orange-rød farve. Det består af en kvarts sort, der kan variere fra orange-pink til rustbrune. Ifølge Florence Mégemont i sin bog "Metafysik af ædelstene og krystaller," der er en kemi mellem stenen og tegnet af Vædderen. Det ledsager Vædderen i sin storhed og hans flamboyante temperament.

Tegnet: Taurus

Stenen: Lapis lazuli

Alternativ sten: pink kvarts, smaragd og blå safir

Altid brugt i smykker ornament og dekoration, lapis lazuli, ifølge Mégemont, er stenen af ​​tegn på Taurus. Ja, hun giver ham visdom, tålmodighed og udholdenhed.

Skiltet: Tvilling

Stenen: tigerens øje

Alternative sten: citrin, chalcedon og gylden topaz

Tiger øje er opkaldt efter dyret, og efter Mégemont, er denne sten anses for at forbedre selvtillid, dristighed og stolthed. Og for Gemini kan hun hjælpe dem med at se livet mere tydeligt. Det kan også forbedre deres koncentration.

Tegnet: Kræft

Stenen: månesten

Alternative sten: smaragd, labradorit og opal

Moonstone er kendt for sin smukke iriserende glans, som gemologer kalder "adularescence". For indfødte af kræft kan denne sten styrke deres intuition med hensyn til deres kærlighedsskæbne. Hun har også en særlig affinitet med moderens tegn på kræft, ifølge Mégemont.

Tegnet: Lion

Stenen: rav

Udskiftning sten: citrin, rock krystal, diamant og olivin

Amber er ikke fysisk en sten, det er faktisk fossiliseret træharpiks, forkalket efter flere milliarder år. Amber går perfekt med Leos tegn. Ifølge Mégemont vil denne sten give de indfødte af løven mulighed for at afbalancere deres flamboyante natur med rolige øjeblikke.

Skiltet: Jomfruen

Stenen: gul safir

Alternative sten: carnelian, jaspis og gul agat

Safir er en række perler, der kommer i alle regnbuens farver. For indfødte af jomfruen, den gule safir, lette det verbale udtryk for deres genert, ifølge Mégemont. Safirer ville have en affinitet med hvert tegn på stjernetegnet, ifølge hver farve.

Tegnet: Balance

Stenen: røget kvarts

Alternative sten: Chrysocolla og gylden topaz

Ifølge astrologi er røget kvarts særdeles kraftfuld for indfødte af Libra. Ifølge Mégemont kan denne sten give vogten modet til at dykke dybt ind i hende, helbrede hende skader begravet og intensivere sensualiteten af ​​dette tegn underlagt Venus.

Skiltet: Scorpion

Stenen: Onyx

Udskiftning sten: granat og jet

Onyx er en bred vifte af agat, det er normalt sort med en hudfarve og et ensartet mørkt udseende.
Ifølge Mégemont tillader onyx indfødte af Skorpionen at stabilisere sig for at afbalancere deres agitation og vrede.

Skiltet: Skytten

Stenen: turkis

Udskiftning sten: ametyst, lapis lazuli og blå safir

Blandt de nordamerikanske indfødte stammer var denne sten hellig og brugt ceremonielt. For Sagittarians kan turkis afværge depression og opmuntre loyalitet og venskab i deres liv.

Tegnet: Stenbukken

Stone: Chalcedony

Udskiftning sten: smaragd, obsidian og onyx

Iført chalcedony sten kan være til gavn for indfødte stenbukken. Denne farve sten, som varierer fra grå til mælkhvid, lyserød og lyseblå, fremmer refleksion og meditation, ifølge Mégemont. Ofte kaldet "højttalerens sten" hjælper chalcedonien Stenbukken med at vælge deres ord.

Skiltet: Vandmand

Stenen: fluorit

Alternative sten: akvamarin, hawkøje og turkis

Fluorit får sit navn fra fluor, hvilket er det kemiske element, det indeholder. Dette mineral er til stede i en lang række farver, lilla eller grønne.
Ifølge Mégemont svarer denne sten kaldet "geniens sten" til det innovative tegn på Aquarius. Dens glans og glans repræsenterer videnskabelig forskning og teknologi, områder hvor Aquinas er fremragende.

Skiltet: Fisk

Stenen: Labradorite

Udskiftningssten: ametyst, koral og olivin

Labradorite er en gråsten, men en gang undersøgt nærmere, afslører den sin brilliance, ligesom fiskene, ifølge Mégemont. Disse er rolige og uhøjtidelige. Men når vi kender dem i dybden, ser vi deres smukke kvaliteter.


Denne artikel opstod først på SUNDHED PLUS MAGAZINE