Apple ville have mindst 7 nye MacBooks under forberedelse

Apple opdaterer sine MacBook-enheder ganske regelmæssigt. Ifølge rygter arbejder Cupertino-firmaet for øjeblikket på ikke mindre end 7 nye modeller.

Tænker du på at købe en ny MacBook? I så fald vil du måske vente lidt længere. Faktisk er der ifølge en rapport fra MacRumors foretaget arkiver af navne i Cupertino-selskabet i Europa. I alt er ikke mindre end nye 7 MacBook kunne udvikle sig.

Apple dropper 7 nye MacBook referencer

Henvisningerne pågældende er: A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182 og A2251. Alle blev arkiveret med Eurasian Economic Community. Disse modelnumre fortæller desværre ikke, hvilken type MacBook det er. Hvis vi skulle gætte, er det måske MacBook 12 tommer, MacBook Air og hvorfor ikke en MacBook Pro 16 - fremkaldt af flere rygter allerede -.

Vi bliver nødt til at vente på at lære mere

MacBook Pro er nok ikke på listen, fordi Apple lancerede nye modeller for nogle måneder siden. Chancerne er slanke for at se en anden opdatering ske. Det vil være nødvendigt at vente med at vide præcis, hvad det vender tilbage.

Apple mærket skal holde en dedikeret begivenhed om et par måneder til sin nye iPhone og måske en anden til iPad. Hvem ved, om vi heller ikke har ret til MacBook-annoncer.

Denne artikel opstod først på https://www.begeek.fr/apple-aurait-au-moins-7-nouveaux-macbook-en-preparation-319354