Alain Delon indlagt, Laeticia Hallyday forenedes med sin far André Boudou: Alt

Alain Delon blev indlagt til det amerikanske hospital Neuilly-sur-Seine efter en ulempe. Skuespilleren i 83 år lider af alvorlige hovedpineifølge de oplysninger, som hans tilhørsforhold til Tættere. Han skulle gå ud om aftenen. For nylig Alain Delon afsløret i udsendelse af Catherine Ceylac lider af en sygdom, der forårsager a "Hukommelsestab". "Jeg har et problem med thyreoideitis. Med de effekter, vi forestiller os: Jeg bruger min tid på at søge efter mine ord. Det er forfærdeligtsagde han og tilføjede, at han allerede havde planlagt alt før hans død.

Den anden nyhed om dagen er Laeticia Hallyday forenet med sin far. Enken af Johnny Hallyday a dined med André Boudou i Paris Fredag ​​14 juni, igen i henhold til dit bladoplysninger Tættere. Denne genforening, duo far-datter skylder det delvis til Adine, følgesvend afAndré Boudou siden 1990 årene.

Og hvis ikke, i resten af ​​nyhederne ...

Naomi Campbell udgør for den britiske version af bladet "Vogue" helt nøgne, i den kenyanske ørken. Tahar Mejri, den lille fars fader Kilian døde under Nice bombningerne i 2016, døde i en alder af 42 år. Omstændighederne af hans død er for øjeblikket ikke kendt. Endelig Neymar Jr. forklaret under hans audition af det brasilianske politi har har været voldelig efter anmodning fra hans anklager.

Gå ikke glip af nogen artikel fra Closermag.fr ved at modtage en advarsel direkte via Messenger

Denne artikel opstod først på https://www.closermag.fr/people/alain-delon-hospitalise-laeticia-hallyday-reconciliee-avec-son-pere-andre-boudou-982328