Kommer på Fox News: 14 juni 2019 og i weekenden

OPHOLD BORT

På Fox News:

Fox & Friends 6 h 00 HE: Rep. Michael Waltz, R-Fla .; Heather Higgins, formand for det uafhængige kvinders forum; Rodney Atkins, amerikansk musikalsk kunstner; Anthony Scaramucci, tidligere White House Communications Officer; Rob O'Neill, pensioneret Navy SEAL, der dræbte Usama Bin Laden; Senator Lindsey Graham, RS.C. og formand for senatet for retsvæsenets udvalg Ed Henry, senior national korrespondent for Fox News; Lara Trump, Seniorrådgiver for Trump 2020-kampagnen, Præsident Trumps svigerinde.

Det amerikanske presserum på 9 timer: repræsentant Michael McCaul, hovedmedlem i Parlamentet Udenrigsudvalget; Steve Scalise Rep, R-La., Whip of the minority; Juan Williams, Fox News Policy Analyst, co-vært for "De Fem"; David Asman, anker, "Bulls and Bears"; Kayleigh McEnany, Trump 2020 Press Attaché; Cheryl Casone, co-vært for Fox Business Network

Din verden med Cavuto 16 h. ET: Madison Gesiotto, 2020 Trump Advisory Committee; Brooke Rogers, New York Post; Jeanne Zaino, professor i politik ved Iona College; Joe Borelli, GOP City Councilor i New York

Tucker Carlson i aften ved 20 h. ET: Joe Concha, Hills medie reporter og radio vært på WOR, New York

Hannity ved 21 h 00. ET: Særlige gæster inkluderer: Kayleigh McEnany, Trump National Press Officer 2020; Gregg Jarrett, Advokat, Fox News Law Analyst, Forfatter af "The Russian Hoax"

Om Fox Business:

Om morgenen med Maria ved 6 h HE: US Senator David Perdue, R-Georgia. Dommer Andrew Napolitano, Senior Juridisk Analyst på Fox News

Varney & Co. 9 h 00: Steven Rattner, tidligere seniorrådgiver for præsidentens arbejdsgruppe om bilindustrien i 2009 for Obama-administrationen.

På Fox News Radio:

Fox News Rundown Podcast : "FCC Præsident Ajit Pai om Robocall Relief" - Der kunne være en ende i sikte for disse irriterende robocall svindel. FCC Præsident Ajit Pai drøfter de trufne foranstaltninger. Paula Bohovesky blev brutalt myrdet for næsten fire årtier siden i en alder af 16 år i en lille by i New York City. To mænd blev dømt for mord, og en af ​​dem blev tildelt parole. Christina Corbin fra FOX følger historien og diskuterer samfundets chok og forargelse. Plus: Gå ikke glip af de gode nyheder fra FOXs Tonya J. Powers og kommentarer fra FOX Nation vært Tom Shillue.

Vil du modtage Fox News Rundown direkte på din mobilenhed? Tilmeld via Apple Podcasts på Google Play et Stitcher .

På Fox News Weekend:

lørdag:

] Cavuto Live 10h HE: Andy Biggs, medlem af Husets Rettighedsudvalg, om forfølgelsen rally planlagt til lørdag. Medlem af senatets udenrigsrelaterede udvalg, Ben Cardin, D-MD, på de seneste iranske trusler. Reportage lever fra Hong Kong, hvor voldelige demonstrationer omkring en udleveringskendelse fortsætter. Tidligere White House pressesekretær Sean Spicer reagerer på Neils eksklusive interview med Valerie Jarrett, tidligere seniorrådgiver for præsident Obama.

Søndag:

Fox News Sunday kl. 14 timer. ET: Særlige gæster omfatter: Senator Bernie Sanders, I-Vt., Demokratisk kandidat til formandskabet for 2020; Jon Stewart, tidligere vært for Comedy Central's "The Daily Show"

Denne artikel opstod først på https://www.foxnews.com/entertainment/today-on-fox-news-june-14-2019