10 hemmeligheder for succes med Bamileke dads - folk

Vi kærligt kalder Bamileke fædre, mænd camerounske velstående forretning fra den vestlige region, der er bevist i 60 år 70 og 80. De scorede alle brancher: fast ejendom, byggeri, landbrug, industri, detailhandel ... Vi har løst mysteriet om 10 hemmeligheder, der hjalp monumenter ligesom Kadji Defosso Jean Samuel Noutchogouin, Tagne Christian Victor Fotso Bernard Fokou blandt andre til at udrette store ting. 1- L’audace Une des choses qui a fait le succès des papas bamilékés dans les affaires, c’est bien l’audace. Den dristighed at tørde, det fornuftige at investere og at have chancen for at lykkes. 2- La foi Rien de grand ne peut se bâtir sans la foi. Si vous avez tout pour réussir et qui vous manque la foi alors vous y arriverez jamais et les patriarches ont compris cela très vite. 3- L’ambition Pour la grande majorité des papas bamilékés, c’est sur le tas qu’ils ont tout appris. Men de kunne opnå ekstraordinære ting ved visionen og de store ambitioner, de satte for sig selv. 4- Le travail Infatigables travailleurs, curieux et astucieux les papas bamilékés ont développé un véritable amour le travail. 5- La communauté Pour les papas bamilékés, la communauté est la base du développement et de la richesse. De kan lide at udvikle sig i grupper, hvorfor tontinen indtager et væsentligt sted i Bamileke erhvervsliv. 6- L’intégration Certainement l’une des plus grandes forces des papas bamilékés, leurs capacités à s’intégrer partout où ils allaient étaient juste magnifiques. Denne lethed af integration spillede en afgørende rolle i udviklingen af ​​deres projekter. 7- La discipline Peu importe ce qu’on fait dans la vie, l’un des facteurs universels du succès, c’est la discipline et elle fait partie des secret de la réussite des papas bamilékés. 8- La famille La famille chez les papas bamilékés est quelque chose de fondamentale. Det er den første rigdom og grundlaget for reel velstand. 9- L’épargne Les papas bamilékés sont « es champions du monde » en épargne. De har gjort så meget, at det er blevet et hån for de uuddannede mennesker i det kameramanske samfund. C’est en mettant l’argent de coté tout en limitant au maximum leurs dépenses qu’ils ont pu bâtir des empires. 10- La persévérance Des véritables travailleurs acharnés, les papas bamilékés sont des infatigables. Fra begyndelsen har de integreret det populære ordsprog, at "det er ved at formere, at man bliver smed. Her er 10-hemmeligheder, der har gjort Bamileke dads til ægte legender af den kamerameriske økonomi. I dag er de inspirationskilder til alle camerounerne. Unge Kamerunere har pligt til at bære denne arv for permanent at løfte landet ud af fattigdom. WordPress: I like hentes ... Lignende artikler (funktion (d, s, id) {var js = FJS d.getElementsByTagName (s) [0] if (d.getElementById (id)) tilbagevenden js = d.createElement (s); js.id = id; js.async = true; js.src = "//connect.facebook.net/fr_FR)/all.js#xfbml=1&appId=395202813876688"; fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs); } (Dokument, 'script', 'facebook-jssdk')); (funktion (d, s, id) {var js = FJS d.getElementsByTagName (s) [0] if (d.getElementById (id)) tilbagevenden; js = d.createElement (s); js.id = id; js.async = true; js.src = "//connect.facebook.net/fr_FR)/all.js#xfbml=1&appId=395202813876688"; fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs); } (dokument, 'script', 'facebook-jssdk'));

Denne artikel opstod først på CAMEROON CEO