10 videnskabelige fakta, du ikke vidste om at kysse - Express

Kissing er vigtigere end du tror på succesen af ​​et forhold. Meget videnskabelig forskning er blevet gjort på betydningen af baiser. Sheril Kirshenbaum har blandt andet samlet en række fakta i sin bog Videnskaben om kys: Hvad vores læber fortæller os '.

1. De fleste mennesker husker 90% af deres første kys

Hvad kan du huske om dette første kys? Selvom det var for lang tid siden, husker de fleste mennesker indtil 90% af detaljerne i deres første kys. Dette er en højere andel end den, der vedrører deres første seksuelle forhold. Ifølge forskere ved University of Toronto er det normalt for os at huske mere om et sådant kys end vores morgen morgenmad. "Når noget udløser en følelse, ser vi det tydeligere end mere normale ting," siger studielederen Rebecca Todd.

Disse er positive og negative oplevelser. Vi kan ikke slette et traume fra vores hukommelse. Heldigvis for de fleste mennesker er dette første kys ikke et traume, men en god hukommelse. Ligesom fx et barns fødsel forbliver det ætset i os i hele vores liv.

Ifølge forskerne er det også grunden til, at kærlighedshistorier og romantiske scener i film og bøger interesserer os så meget. Generelt betyder de ikke noget for historien, men de fremkalder vores egne romantiske oplevelser, og derfor bliver vi mere involveret i historien.


2. Hyppigheden af ​​at kysse, som et par giver, er korreleret med tilfredsheden af ​​forholdet

(Unsplash)

Kissing er faktisk et tegn på et godt forhold. Jo oftere, at nogen kysser sin partner, jo bedre er forholdet. Dette forekommer logisk, men for mange par, nedsættes seksuel aktivitet efter et stykke tid. en Britisk undersøgelse har viste for få år siden, at næsten en ud af fem ægtepar ikke ville kysse hinanden i en hel uge. Og dette kys forbliver ikke mere end fem sekunder for flertallet.


3. Mere end halvdelen af ​​mennesker har allerede afsluttet et forhold på grund af et dårligt kys

Kvaliteten af ​​et kys er også vigtigt. For eksempel er 59% af mænd og 66% af kvinder allerede afsluttet et forhold fordi deres partner viste sig for at være dårligt til at kysse. Men mænd er mindre strenge når det kommer til at kysse. For dem er den fysiske attraktion endnu vigtigere, og de betragter kysset som en skridt til sex.

Men kvinder forsøger at opdage med et kys, om en mand tilbyder potentialet i et langsigtet forhold. De lægger også større vægt på mundhygiejne.


4. Prostituerede foretrækker ikke at kysse deres kunder

Samtaler med prostituerede viser, at de foretrækker ikke at kysse deres klienter. Ofte retter de sig selv som regel ikke at kysse under sex. Årsagen? Et kys kræver mere end sex, et autentisk ønske og en følelse af kærlighed til personen. Ved ikke at kysse hinanden, sørger prostituerede for, at de kan gøre deres arbejde uden at blive følelsesmæssigt involveret.


5. Mænd, der kysser deres hustruer, før de går på arbejde, tjener mere og lever længere

En kvinde kysser sin mand.
(Unsplash)

Mange kissundersøgelser er blevet gennemført, og det er tilsyneladende særligt nyttigt at kysse din partner, inden du begynder at arbejde. Mænd, der tager sig tid til at gøre det om morgenen, vil leve i gennemsnit fem år. og de ville også tjene 20 ved 30% mere end dem, der ikke kysser deres hustruer, inden de går på arbejde.

Hvad er endnu mere vanvittigt er, at mænd, der ikke kysser deres hustruer, før de går på arbejde, er også 50% mere tilbøjelige til at få en bilulykke. Ifølge forskerne er det ikke så meget det kys, der er vigtigt som den positive følelse der er forbundet med det. Et kiss om morgenen er guld på munden ...


6. Kissing hjælper med at finde en passende partner

Vi har allerede angivet, at forhold kan ende, når en af ​​partnerne kysser forkert, men at kysse er også en måde vigtigt at finde en ny partner. Kvinder lægger især stor vægt på det. Ifølge forskerne kan dette forklares biologisk, da en kvinde skal investere mere tid i barsel - fra graviditet til amning. Dette gør dem meget mere selektive til at vælge deres partner.

Et kys kunne også forudsige, om en partner er en person, der gerne vil indtaste et langsigtet forhold. Derudover er kisser noget, vi deler med chimpanser og bonobos, selvom det er lidt mindre intenst hjemme.


7. For at omfavne en potentiel partner skal du komme ind i hans personlige rum

En mand flirter med en kvinde.
(Pexels)

Det sværeste ved det første kys med en potentiel partner er at vide når vi kan gøre det. For at give et første kys skal du indtaste den anden persons personlige rum. Du skal gøre dette ved at observere hans reaktion på en subtil måde i første omgang. For eksempel kig på hans læber - hvis nogen bider deres læber, kan det være en invitation til et kys. Selvfølgelig bør du også prøve at få øjenkontakt.

Så kan du læne lidt fremad for at komme tættere på. Hvis din partner ønsker at kysse, vil han gøre det samme. Hvis dette ikke er tilfældet, kan din partner være mere tilbøjelig til at tage afsted. Ifølge den berømte forførermand David DeAngelo må mænd røre ved en kvindes hår, hvis de vil kysse hende.


8. Mænd og kvinder har et andet billede af et godt kys

Selvfølgelig adskiller ideen om et godt kys også mellem mænd og kvinder. For eksempel kan mænd lide at have "våde" kys med masser af handling i tungen. De kan også lide, når de ikke selv skal tage initiativet.

Kvinder derimod kan ikke lide at en mand sætter tungen dybt i halsen eller ikke giver dem tilstrækkelig tid til at trække vejret. Et godt tip til mænd, der ønsker at imponere, er at efterligne så meget som muligt den hastighed, hvormed en kvinde kysser.


9. Kvinder foretrækker at kysse hårløse mænd på ansigtet

En skægget mand holder en cigarr.
(Unsplash)

Kvinder synes at kunne lide skæggede mændmen hvad angår kyssene, har de en anden mening. For eksempel vil 53% af kvinder foretrække at kysse en mand uden ansigtshår. En ud af tre ville endda have undgået et kys på grund af tilstedeværelsen af ​​hår på ansigtet. Denne hårdhed kan endda forstyrre en kvinde så meget, at hun ikke længere ønsker privatliv.

Andre undersøgelser viser, at kvinder er særligt tiltrukket af mænd med korte skæg eller tre dage gamle skæg. De betragter disse typer mænd som de mest hensigtsmæssige partnere for et langsigtet forhold. Mænd med lange skæg kan virke mere maskuline og dominerende, men i øjnene af en kvinde ser de straks meget ældre ud.


10. Kvinder kan lide at blive kysset i nakken, mænd absolut ikke

Hvis du er en mand, vil du næsten altid score point ved at kysse en kvinde i nakken. En undersøgelse viser, at så mange som 96% af kvinder nyder at kysse. Omvendt, hvis du er kvinde, er det bedre ikke at gøre det med en mandlig partner. Kun 10% af mænd siger, at de kan lide at blive kysset i nakken.

Denne artikel opstod først på https://fr.express.live/10-faits-scientifiques-baisers/