Tre sårede i Eseka under interkulturelle sammenstød

Oplysningerne gengives af avisen Mutations, der rapporterer tre dødsfald i interkulturelle sammenstød i Eseka.

De indfødte befolkninger er en del af en afvigende observation, der er markeret af forekomsten af ​​aggression og tyveri ombord på mototaxis, der hersker i byen.

Efter samråd gav befolkningerne klubber, machetes og knive til retfærdighed. De angreb folket i Grand-Nord, der blev anklaget for at forårsage disse overfald. Heldigvis har den hurtige indblanding af de retshåndhævende elementer gjort en ende på denne populære retfærdighed.

"Under det efterfølgende krisemøde suspenderede præfekten i Nyong-et-Kelle i nogle timer udøvelsen af ​​aktiviteten af ​​mototaxier. Jeg vidste ikke, at der var en gruppe af mototaximen genkendt i Eseka. Du skal komme sammen i forening og hjælpe med at løse dine egne problemer. De nordlige og østlige grupper er kommet for at legalisere deres forening, og jeg afviste fordi jeg ikke vil have sekteriske grupper, "sagde prefekten til Nyong-et-Kelle, Peter Tchende i kolonnerne i avismutationerne .

LÆS MER HER