Fotograferne af "Game of Thrones" -scenen synes at have glemt, at Jaime Lannister kun har en hånd

Der er ingen tvivl om: sidste sæson af Game of Thrones Det er så slemt, at vi ikke kan vente på, at det slutter. Afsnittet 4 er allerede episode laveste bedømt spil af troner På IMDb bliver episoden 5 tættere på hinanden. Det er hovedsagelig skrivning og tilbagevendende fejl i logikken der ødelagde det sæson såvel som forskellige bue af tegn

Hvis det ikke var nok, HBO havde at håndtere denne Starbucks kaffekrus som var den sidste episode af episoden 4, som var let en af ​​de bedste ting at komme ud af denne sæson indtil videre. Det viser sig, at dette ikke er den eneste fejl i HBO, fordi hun på en eller anden måde har glemt, at Jaime Lannister ikke har to hænder.

Du kan tjekke hånden i følgende tweet, som også viser Starbucks-skåret af 4-episoden:

Det andet billede viser tydeligt, at Jaime kysser sin søster i et af scenerne før deres død, og hendes højre hånd er lige der. Alle er et julemirakel!

Men vent, det er ikke så indlysende som Starbucks Cup. Jaime's højre hånd vises kun på billedet, der er udgivet af HBO før episoden, hvilket betyder at du ikke vil se det overalt i episoden. Som forklaret Buzzfeed disse optagelsesbilleder tages godt før udbredelsen af ​​special effects.

Scenen på episoden, hvor Jaime og Cersei møder, viser hans gyldne protesehånd. Så nej, det er ikke en fejl af samme størrelse som Starbucks Cup. Forresten har HBO redigeret denne snit fra episode 4, så du vil ikke fange det, hvis du, lysets herre, beslutter at se 8-sæsonen igen.

Hvad angår koppen fjernede HBO Jaime-med. ekstra-manuel billede af hans hjemmeside, så alting er fint i Westeros. Men Norden husker det. Der er kun en episode af sæsonen tilbage, og vi tænker allerede at vi ved, hvordan alt vil være . Det, vi ikke ved, er, hvis vi vil se lignende tekniske fejl, så det er en god grund til at se det komme søndag.

Billedkilde: Helen Sloan / HBO

Denne artikel opstod først (på engelsk) den BGR