Fod PSG - PSG: Cramé, Cavani har ikke længere niveauet for løs Paris Ménès - FOOT 01

PSG: Cramé, Cavani har ikke længere niveauet for løs Paris Ménès

Photo Icon Sport

Forfatter af 17 mål i 1 League denne sæson, Edinson Cavani (32 år gamle) afslutter en blandet øvelse, for ikke at sige skuffende.

Den uruguayanske angriber er ikke blevet spart af skade i de seneste måneder. Og selv da han var 100% af sine ressourcer, har dens ydeevne ikke altid været tilfredsstillende, især på grund af manglende automatisering med Neymar og Kylian Mbappé. Nogle vil nok tale om en uforenelighed mellem El Matador og hans to holdkammerater. Under alle omstændigheder kan frontcenteret under kontrakt indtil 2020 skubbes til udgangen til fordel for en anden scorer. Bevis ifølge Pierre Ménès, som ikke har ændret tale.

« Han var meget god sidste sæson men meget skuffende denne sæson, kommenterede konsulenten på Twitter. Det tog mere end fem måneder at komme sig fra to muskelpopper og havde ikke det tekniske niveau at kombinere med Neymar og Mbappé. Skal stille de rigtige spørgsmål. Neymar og Mbappes kampånd i Champions League? Hvor længe har Cavani været hos PSG i forhold til Champions League? Husk at den tidligere napolitanske ikke har lyst til at forlade Paris inden udgangen af ​​hans lejekontrakt.

Denne artikel opstod først på FOOT 01