Enhedens fest: Perfekt harmoni mellem forsvar og sikkerhedsstyrker, deres assimilerede og befolkningen til Bertoua

Brigadegeneral Joseph Nouma omgivet af forskellige ledere af enheder af de væbnede styrker og sikkerhedsstyrker udstationeret i Bertoua, det 16 maj 2019 stedet for helligdage (c) Gustave Epok / Actucameroun.com

Den første udgave af militært og paramilitært korsland blev organiseret tidligt i morges i de forskellige arterier i byen Bertoua med det formål at udvikle samhørighed og leve sammen mellem de forskellige enheder af de væbnede og assimilerede styrker og befolkningerne; et initiativ fra brigadegeneral Joseph Nouma i nærværelse af guvernør Gregoire Mvongo.

"Udvikling af den ånd af samhørighed og leve sammen i Bertoua militær garnison, ligestillede enheder og lokale civile befolkninger er formålet med dette initiativ på trods af de til tider barske vejrforhold i morges 16 maj 2019 markeret af kraftig regn, der har røget ", sagde brigadegeneral Joseph Nouma.


Kommandanten for den 12e Motorized Infantry Brigade (12ème Brim) af Bertoua var også tilfreds med adfærdene af rækken og lederne af de forskellige enheder i forsvar og sikkerhedsstyrker og assimilerede, som deltog denne første begivenhed af sin art arrangeret for de aktiviteter, der markerer 47th National Unity Day.

Udover priserne til de bedste atleter og kategorier har krydslandet givet mulighed for at få bekendtgjort sig uden forskel på militær og para-militær. Nævnt ganske godt for elementerne i Lettas 2 Battalion of Rapid Intervention, som var i stand til at vinde løbet i mænds modstandsbane.

Den øverstbefalende for den østlige Gendarmeriet Legion og vinderne krydser kræfter garnison Bertoua, denne 16 maj 2019 (c) Gustave Epok / Actucameroun.com

Politiets officerer, toldembedsmænd på vagt i østafdelingen, vand- og skovbrugsførerne og fængselsadministrationen deltog i denne aktivitet, der startede i stedet for Bertoua-festivalerne. i nærværelse af guvernøren, Grégoire Mvongo. Den voldsomme regn holdt ikke tilbage til atleternes entusiasme og engagement for at give det bedste af sig selv.

Meget synlig tilstedeværelse af civile langs ruten (Boulevard Paul-Toungou Lufthavn-Boulevard Place des Fêtes) for at juble og opmuntre elementerne. Oversættelse af harmoni og symobiose knytter hæren til nationen.

I lyset af en vellykket militærparade langs hele linjen meddelte brigadegeneral Joseph Nouma starten på de generelle øvelser i stedet for ferien, der starter i eftermiddag. Men udnævnelser er for det meste blevet lavet med folket til 19 næste maj på de åbne dage af væbnede styrker i militærgarnisonen Bertoua.

"Dørene til 12ème Support Battalion Bertoua vil åbne for offentligheden for at gøre det muligt at opdage de roller og opgaver, hver enheder af de væbnede styrker og lokale forsvar," sagde Kommandør af 12 Motorized Infantry Brigade af Bertoua.

af Gustave Epok i Bertoua | Actcameroun.com


Denne artikel opstod først på https://actucameroun.com/2019/05/16/fete-de-lunite-parfaite-harmonie-entre-les-forces-de-defense-et-de-securite-leurs-assimilees-et-les-populations-a-bertoua/