Sådan er det at blive forelsket i en kvinde, der er vant til at være alene - SANTE PLUS MAG

Det er sådan, det er som at blive forelsket i en kvinde, der er vant til at være alene

Det er sådan, det er som at blive forelsket i en kvinde, der er vant til at være alene

Med lidt perspektiv indser vi straks, at vi ikke alle har det samme forhold til celibat. Nogle kvinder er for eksempel blevet vant til at dyrke deres følelse af uafhængighed og føler ikke trang til at påbegynde nogen kærlighedsaffære af frygt for at føle sig ensomme. At forelske sig i en sådan kvinde er ikke trivielt.

En kvinde der har lært at leve uden følelsesmæssig afhængighed

Hvis du nogensinde møder en sådan kvinde, kan du være sikker på, at hun har lært at gøre celibat til en komfortzone, i modsætning til hvad mange kvinder tror. Hun var i stand til at danne en skall omkring sin egen person, som skulle beskytte hende mod den skade, der kunne få hende til dem, der nærmer sig hende. Hun har set noget grønt og ikke modent, hun har lært lektioner, men ser nu sårbarhed som en svaghed, som en kvinde ikke har råd til.

Denne shell, så solid og imponerende som en væg, gør det ikke nemt for alle, der forsøger at få adgang til hjertet af en sådan kvinde. En mand, der virkelig er forelsket i hende, bliver nødt til at fordoble sin indsats og være tålmodig, før hun håber at hun vil lade hende vogte, og at hun beslutter sig for at afsløre den vidunderlige person, hun virkelig er.

Hun var i stand til at bygge denne fæstning om hendes hjerte med tiden og med skændsel af de kampe, hun ledte. Det har været lang tid siden hun opgav svaghed og naivitet for styrke og forsigtighed. Hun er en kvinde, der ved, hvad hun fortjener, og som samtidig ikke møder nye mennesker med tanken om, at hun kan finde en sko til hendes fødder. Hun tager ikke Peine at åbne for folk, hun ikke forstår, eller at hun hurtigt kan dømme uden at tage den nødvendige afstand.

Det er op til dig at få hende til at forstå, at hun kan sænke sin vagt

Hvis du er så glad i en sådan kvinde, skal du huske, at hendes forsigtighed over tid er blevet permanent tilbageholdende med ethvert nyt forhold af enhver art. Du bliver nødt til at beskæftige sig med en kvinde, der har lidt så meget, og som har levet så længe i ensomhed, at hun endelig har overbevist sig selv om at lytte til hendes hjerte er en svaghed. Det faktum, at folk har udnyttet hendes behov for kærlighed og sikkerhed, har desværre skubbet hende til at bære en maske, der får andre til at tro, at hun ikke har brug for nogen, og at hun kan være helt selv utilstrækkelig menneskelig og sentimental, en alternativ virkelighed, der tjener som backup, når situationen bliver ubehagelig eller skræmmende, når hun står over for den mangel, hun føler sig dybt indenfor, til hendes egne behov som kvinde .

For at tjene hendes tillid, har du intet andet valg end at fortryde skallen, som hun selv har omringet sig. Skynd dig ikke og prøv ikke at irritere det. Vis hende, at du ikke er her for at nyde den smukke person, hun er. Bevis for hende, at hvis du er forelsket i hende, er det fordi du vil tilbyde hende det bedste af dette liv. Påmind ham, hvor forkert det er at tro, at kun de svage beder om hjælp, og at du altid vil være der for at støtte ham i de sværeste øjeblikke, at du har brug for sin egen elsker og hans støtte til livets prøvelser.

Gør det sådan, at hun forstår det i livet, det er mere behageligt at gå videre til to. Og hvis du vinder sit hjerte, lever op til ethvert løfte du laver til ham. Lad ikke hende ned, så hendes frygt for overgivelse ikke kommer tilbage for at hjemsøge hende. Gem hende på egen hånd ved at bevise hende, at hun fortjener at være Heureuse og at leve kærligheden, den sande. Giv hendes grund til at tro, at hun ikke var forkert, da han forsøgte at åbne sig for dig. Vær oprigtig, men tålmodig.

Denne artikel opstod først på SUNDHED PLUS MAGAZINE