Marvel boss har afgjort en stor debat om 'Avengers: Endgame' - BGR

Med næsten 2,5 milliarder dollars i løbet af den fjerde weekend i box office-filmen, Avengers: Endgame er ikke kun den største MCU-film til dato, den er ved at blive den mest rentable film nogensinde. Det er også nok 2019s vigtigste film, og jeg ved for en kendsgerning, at finalen Star Wars skal også frigives i år. Avengers 4 er en stor præstation for Marvel, men det betyder ikke, det er perfekt og vi diskuterede forskellige kontroverser der opstod som følge af filmens frigivelse. Kaptajn Amerika er genstand for i det mindste en ophedet debat mellem fans og endda den vigtigste Endgame hvem kan ikke være enige om, hvor Steve Rogers gik i slutningen af ​​filmen. Filmskaberne siger, at tidslinjen er anderledes, hvilket giver mening, mens forfatterne hævder at han var her i hovedkronologien hos MCU - Jord-616 - fra begyndelsen. Men der er en anden debat relateret til Cape på dens værdi, og nu er det blevet sat til hvile.

Indkaldelsen af ​​Cape Town til Mjolnir er let et af højdepunkterne i Endgame og de fantastiske scener mangler ikke i filmen. Steve tager hameren, som Thor førte ham fra fortiden og bruger den til at ramme Thanos. Han kalder det så tilbage lige før han fortæller den berømte linje, vi ventede på. Og han fortsætter med at håndtere Mjolnir, og endda Stormbreaker på et tidspunkt i hele denne episke kamp.

Her er her, hvor MCU-fans ikke er enige om, hvornår Steve er blevet værd at hammeren, og alt dette går tilbage til en sød scene af Avengers. : Alder af Ultron . Hvert medlem af Avengers holdet forsøger at tage hammeren, da Thor mocker dem for ikke at være værdig. Når det er tid til at gøre det, presser Steve ham lige nok, så Thor er stresset, men Cape løfter ikke hammeren:

Nogle mennesker tror, ​​at han altid har været værdig, men Cape har valgt at skjule det. Andre siger, at fordi han løj til Tony alle disse år, var han ikke værdig. Jeg var personligt i den gamle lejr. Thor's reaktion: "Jeg vidste det", da Cape endelig kaldte Mjolnir, er uvurderlig forresten. Og vi har nu det svar, vi ledte efter.

Kevin Feige er på Reddit til en Ask-Me-Any (AMA) session hvor han besvarer nogle af de mange spørgsmål, som fans har rejst. . Kapstads værdighed er blevet rejst. Selvfølgelig.

"Hævelsen af ​​Mjolnir hat var en af ​​de stærkeste øjeblikke (applaus fra mængden) af Endgame Er et af spørgsmålene anmodet af en Redditor . "Bliver han værdig på dette tidspunkt, eller er han så i nogen tid, for eksempel, Avengers: Age of Ultron ? "

"Vi tror, ​​han har altid været værdig og har været høflig i Alder af Ultron Feige svarede. Og vi ved alle, hvordan høflig Steve Rogers kan være, ikke?

Hvis det ikke er nok, svarer Joss Whedon til en variant af det samme spørgsmål og gør det klart, at de med vilje plantede det Mjolnir-frø:

Glem ikke, at det skete for længe siden i 2015, efter Alder af Ultron blev præsenteret for biograferne.

Den komplette film af Feige AMA er tilgængelig nedenfor:

Billedkilde: Marvel Studios

Denne artikel opstod først (på engelsk) den BGR