Craigslist plakat pålægger sig skyldig til at maskere som ven

[Social_share_button]

Angelica Marie Hutcheson dømt for at sende en provokerende Craigslist-annonce under navnet på en anden kvinde


Newberg-kvinden blev arresteret i oktober for at udgive en Craigslist-grafisk annonce, der søgte at beskytte en anden kvinde uden hendes viden og godkendelse blev dømt for hendes forbrydelser.

Angelica Marie Hutcheson, 26, erklærede sig skyldig til en optælling af kriminel chikane, en klasse A forseelse, før dommer ved appeldomstolen for Yamhill County, Cynthia Easterday, i slutningen af ​​januar.

Hun blev dømt til to fængselsdage, 18-måneder suspenderet for at læse et undskyldningsbrev til sit offer i retten, at tage vrede management klasser, ikke at høre sociale medier og betale en $ 300 $ kompensation til sit offer. og nær 1 900 dollars til staten.

Til gengæld for hans skyldige anbringende blev to tæller af identitetstyveri afvist.

Hutcheson blev anholdt af politiet i oktober 7 Carlton under ledelse af det identitetstyveri og forfølgelse. Ifølge en sandsynlig årsag erklæring indgivet i oktober af Carlton politibetjent, ville Jacob Blair, det påståede offer, hvis identitet er blevet registreret i dokumentet, har opdaget, at nogen havde oprettede stillingen som Craigslist ved udgør for hende. Posten angav hendes navn og adresse og gav et link til sin Facebook-side.

"Den der skabte posten ved at udgøre som offeret hedder" Single Mom Looking for a Man eller Men Til Tilt My World ", og i posten var (ofrets fornavn) ekstremt seksuelt erfarne og ledte efter mænd "kom hjem" og snavset "og at hun var" åben for alt og alt, så længe det ender i en god afslutning ", skrev Blair i erklæringen om sandsynlig årsag.

Offret fortalte Blair det, inden han sendte meddelelsen og havde den fjernet af Craigslist-administratorer, "mange mænd kontaktede hende via en Facebook-messenger for at spørge hendes besked. En mand sendte endda en besked (offeret), der sagde, at han var uden for hende. hus. "

På det tidspunkt kaldte Blair Craigslist-dokumenter, der viste, at Hutcheson havde skabt meddelelserne. arkiverne gav også politiet deres IP-adresse og telefonnummer. Blair kontaktede CenturyLink, ISP Hutcheson og hans supportteam til anvendelsen af ​​den lov, som fastslog, at IP-adressen, hvorfra Hutcheson havde afgivet det annonceringen af ​​Craigslist januar 5 2018 faktisk tilhørte en kvinde, der bor på Kinney Road nær Carlton.

Efter at have rejst til huset i nærheden af ​​Carlton og satte spørgsmålstegn ved offeret, fastslog Blair, at huset tilhørte en mand, med hvem Hutut havde boet, og som offeret vidste før.

Den 5 oktober Hutcheson frivilligt gik til politiet og Carlton "indrømmede at have skabt Craigslist budskab om offeret og beskrev det som" noget for at ville sex med mænd, "sagde erklæring. posthuset bruger sin mobiltelefon og "at hun ikke troede, at mændene rent faktisk ville komme til (offeret)".

Denne artikel opstod først på https://pamplinmedia.com/nbg/142-news/422697-327569-craigslist-poster-pleads-guilty-to-posing-as-friend