Rapperen Kalash blev anholdt i Paris og anklaget for skade på privat ejendom

[Social_share_button]

I weekenden blev flere videoer genudleveret på de sociale netværk Twitter og Snapchat, og viser rapper Kalash i meget dårlig kropsholdning. Som afsløret af Martinique kæden 1ère, Manden i 30 år blev arresteret af politiet i Paris om natten lørdag 16 til søndag 17 i marts sidste år, fordi påstået nedbrydning af privat ejendom.

Ifølge disse samme billeder udsendes på sociale netværk, Kalash angiveligt rammed og beskadiget mange biler parkeret i gaderne i paris, kørsel hans porsche. Endelig stoppet i hans vanvittige rush af politiet, forsøgte manden at modstå, ved at passe på dem og fornærme dem flere gange. Videoen af ​​hans muskulære anholdelse blev udgivet på YouTube af Martinique tv-kanal.

En anden fransk rapper i retten

For et par dage siden, rapper Moha La Squale, også meget indflydelsesrige på sociale netværk, blev arresteret på Reunion Island efter at have truet et lokalt par med en kniv. Den unge mand i 24-årene var kommet for at deltage i Reunions Francofolies, men hoppede på et par af en grund endnu ukendt. Det indkaldes endelig til 10 i september til Straffedomstolen i Saint-Pierre for "Dødstrusler med våben".

Denne artikel opstod først på https://www.closermag.fr/people/le-rappeur-kalash-arrete-a-paris-et-accuse-de-degradations-de-biens-prives-945778