Indien: Indien lever på løfter om at Swaraj informerer Maldiverne | Indien News

[Social_share_button]

NY DELHI: Udenrigsminister Sushma Swaraj vil besøge Maldiverne søndag, en udenrigsministers første besøg efter indvielsen af ​​en ny regering. I betragtning af implementeringen af ​​en adfærdskodeks for valg, vil der ikke være "leverancer" i form af aftaler, men klare politiske budskaber vil være forestående.

Maldiverne var medsponsor for FNs Sikkerhedsråds forslag om at forbyde Masood Azhar i denne uge, hvilket vil blive officielt anerkendt af regeringen. Endnu vigtigere vil Sushma afklare, at Indien vil opfylde sine forpligtelser i Maldiverne og sikre, at dets projekter fortsætter som planlagt. Ibrahim Mohamed Solih-regeringen ønsker, at Indien skal lede vejen i at diversificere sin økonomi, idet den udelukkende fokuserer på turisme. Derudover har Indien bidraget til at reducere budgetunderskuddet.

Under hendes besøg møder hun Parlamentets præsident, Ibrahim Mohamed Solih, præsident for Maldiverne Qasim Ibrahim og mødes med udenrigsministeren. "De to regeringer vil diskutere nuværende og fremtidige samarbejdsaftaler. Drøftelserne bør fokusere på udviklingssamarbejde, sundhedssamarbejde og forbedring af kontakter mellem mennesker, "sagde ministeriet.

Denne artikel opstod først (på engelsk) den TIDENE AF INDIEN