Indien: "Her for at ændre politikets overflade": Priyanka Gandhi skriver et åbent brev til befolkningen i Uttar Pradesh | Indien News

[Social_share_button]

NY DELHI: Priyanka Gandhi På søndag skrev Vadra et åbent brev til beboere i Uttar Pradesh før Lok Sabha .

Priyanka, der for nylig blev udnævnt til generalsekretær for kongres for østlige UP sagde, at hun fik ansvaret for at ændre politikets overflade i staten med hjælp fra alle borgere.

Han kalder sig en "kongres soldat", skriver hun: "På grund af stagnation af statspolitikken er unge, kvinder, landmænd og arbejdere i krise. De ønsker alle at dele deres skæbne med os, men på grund af de politiske gimmicks bliver deres stemmer ikke hørt, og så de forbliver fraværende fra statspolitikken. "

Brev

"Jeg er forbundet med Uttar Paradeshs gulv. Jeg tror på, at ingen forandring kan gøres til staten uden forståelse og empati for din smerte. Derfor er jeg her for at kommunikere med jer alle, "sagde Priyanka i sit brev.

"Jeg vil forsikre Dem om, at vi vil foretage en ændring baseret på tillid mellem os," sagde hun.

Priyanka er i Lucknow i dag for at holde et møde med festarbejderne. Hun vil udføre en 'Ganga-yatra' af 3 dage og 140 km længe på en dampbåd, fra mandag, fra Chhatnag til Prayagraj til fra Assi Ghat i Varanasi.

Denne artikel opstod først (på engelsk) den TIDENE AF INDIEN