Gertrude eller Ursula: Opdag navnene, som Meghan Markle og Prince Harry kunne vælge til den kongelige baby

[Social_share_button]

Et par uger før den kongelige baby er født, er spekulationen forskellig om barnets fornavn. Mulighederne er mange: Meghan Markle og prins Harry vil de holde sig til traditioner og vælge et navn som Mary, John og Elizabeth, eller vil de vælge originaliteten? Hej Magazine udarbejde en liste over potentielle fornavne trukket fra familiens træ af deres respektive familier. På siden af ​​hertugen af ​​Sussex, hvis det er en dreng, kunne han kalde sig selv Lancelot, Boniface eller Marmaduke. Og hvis det er en pige, ville det være Ursula eller Hyacinthe. ja Gertrude, som ikke er andet end navnet på den bedstefars mormor af Meghan Marklepaternal side Gertrude Sadler.

Et valg der kunne inspireres af begge forfædrene fremtidige forældre. "At forsøge at gætte navnet på et barn i den kongelige familie er en britisk tradition, og ved at søge gennem familiefiler kan vi se en række navne på siden af ​​de to familier, der er meget varieret, forklarede Russell James, talsmand for ancestry.co.uk hjemmeside, som sporer herunder stamtræer. Selvom de traditionelle navne kommer tilbage, ville det være dejligt at fejre fødslen af ​​en prins Lancelot eller en prinsesse Gertrude! " Spillene er åbne!

Denne artikel opstod først på https://www.closermag.fr/royautes/gertrude-ou-ursula-decouvrez-les-prenoms-que-meghan-markle-et-le-prince-harry-po-945597