Trémargat - Kirke. En fest-deiz til catering denne søndag

[Social_share_button]


Restaurering af vægmaleri er en af ​​prioriteterne.
Restaurering af vægmaleri er en af ​​prioriteterne.
Mange værker er blevet gennemført efter tolv lange år med lukning af bygningen siden begyndelsen af ​​2000-årene, herunder indramning og tagdækning, men der skal stadig meget tilbage i Trémargat kirke: indendørs træværk, glasmosaik, fresco vægmaleri etc ...

Ved siden af ​​kommunen, som allerede har investeret meget med begrænsede ressourcer, men med en smule interessant hjælp fra Heritage Foundation, bliver de frivillige, der er samlet i "Notre Dame" -organisationen, fortsat mobiliseret og organiseret flere arrangementer i regionen. år at rejse midler.

Fest-deiz foreslået denne søndag eftermiddag er en af ​​dem. Hvis scenen er åben, er der allerede annonceret et fremragende udvalg af ringere og sangere, da det vil være en del af animationen, brødrene Morvan, de to Gilbert, Bozec-Le Jehan, Guillou-Poulmarc'h ... og mange andre sangere og ringere.

Praksis
Fra 14 h 30 til rådhuset. 5 indgang €.

Denne artikel opstod først på https://www.letelegramme.fr/cotes-darmor/tremargat/eglise-un-fest-deiz-pour-la-restauration-ce-dimanche-16-03-2019-12233562.php