'No Man's Sky' gør multiplayer en prioritet med sin opdatering 'Beyond' - BGR

[Social_share_button]

Få spil har skabt så meget diskussion og debat så længe Ingen Menneskehimmel siden udgivelsen i 2016. Med tilsyneladende umulige forventninger til space exploration-spillet faldt slutproduktet for mange fans. Men Hello Games holdt aldrig op med at arbejde. Utallige funktioner og systemer er blevet tilføjet de seneste to år og har resulteret i af den store NEXT opdatering, der blev droppet sidste sommer .

Udvikleren havde på det tidspunkt sagt, at flere opdateringer var i gang, men måneder gik uden vigtige nyheder. Det vil sige indtil i denne uge, når Hello Games annoncerede sin næste store opdatering : Beyond . Vi ved stadig ikke meget om opdateringen, men vi ved, at det ikke er klar til næste sommer.

Hvad Hello Games var villig til at dele er det Beyond vil være tre hovedelementer. opdateringerne er integreret i en mega-version (og som altid vil det være gratis for alle, der ejer Ingen Menneskehimmel ). Den første komponent i opdateringen er No Man's Sky Online at studiet beskriver som "en radikal ny social og multiplayer oplevelse, der gør det muligt for spillere fra hele verden at møde og spille sammen".

16- Online multiplayer-afspilleren er blevet tilføjet til opdateringen NEXT . Selv om navnet på denne komponent synes at indikere, at multiplayer-tilstanden tager et skridt fremad i sommer, tager Hello Games stadig ikke hensyn til Ingen Menneskehimmel. at være en MMO. Jeg gætter på, at betyder, at alle ikke vil eksistere på servere, hvor hundredvis eller endda tusindvis af spillere flyver over den samme sag, men det er endnu ikke klart.

"Disse ændringer er en reaktion på den vi så folk spiller siden udgivelsen af ​​NEXT og vi drømmer om at lange," sagde grundlægger, Sean Murray. "Vi vil tale mere for hver komponent, når vi vil være præcis, og vi håber at dele mere i de kommende uger."

Denne artikel opstod først (på engelsk) den BGR