Luke Perrys død: Brian Austin Green svarer på kritik af hans fravær

[Social_share_button]

Brian Austin Green glemte han Luke Perry ? De to mænd spillede sammen i Beverly Hills 90210-serien. Luke Perry døde 4 sidste marts efter et slag i 52 år. Mange hyldest blev betalt af stjernerne i programmet, undtagen fra følgesvend af Megan Fox. Kritikeret på sociale netværk var han opsat på at svare sine kritikere.

Især reagerede han på en skriftlig kommentar efter offentliggørelsen af ​​hans podcast: "Jeg forstår ikke, hvordan du kan gøre det så tidligt. Jeg så ikke noget fra dig om hans død, måske savnede jeg ham et eller andet sted. Men mange mennesker havde noget at sige."Skuespilleren svarede så:"Lukas død er forfærdelig. Alle grieves anderledes. Hvis du deltager i en begivenhed, der er sjov, er for tidligt for dig, behøver du ikke. Alle skal respektere den måde, hvorpå alle griever."

Madonna, Leonardo DiCaprio ...

Disse er ikke kun aktørerne af Beverly Hills 90210 der hylder Luke Perry. Leonardo DiCaprio, der arbejdede med ham på sæt af Engang om gangen i Hollywood betroede: "Luke Perry var en kunstner med utroligt og omsorgsfuldt talent. Det var en ære at arbejde med ham. Mine tanker og bønner er rettet til ham og hans familie." Madonna Han savnede heller ikke at have en tanke for skuespilleren.

Denne artikel opstod først på https://www.closermag.fr/people/mort-de-luke-perry-brian-austin-green-repond-aux-critiques-sur-son-absence-d-hom-945325