Kvinder 1 League: tegne ved åbningen

[Social_share_button]

De "småfremmende" canonpiger fra Yaoundé holdt fliser til den "erfarne" Amazon Fap ved at indføre en paritetsscore i marts 16 på scenen No. 1 Yaounde.

Amazon vil stadig have fortjenesten om at have scoret det første mål for sæsonen. Sesam kom fra Ghislaine Nkou's fødder. Den Cameroun internationale der begyndte sin sæson med 4eme Club for de væbnede styrker og politi, har en krog højre fod, efterfulgt af et skud fra venstre, afledt opmærksomheden fra værgen Theresa Biloa piger Canon Yaounde på 64 eme minut af leg, åbner scoring mod hans tidligere klub. Men den dårlige drift af sin overflod af målchancer vil holde scoren 1-1 efter legalisering af Canon 6 kun få minutter igen senere.
Samuel Musongos skuffelse er mærkbar, men han hylder modstanders præstationer: "Dette er en stor første. Først var de bange for Amazonas navne. Hvis de hyrede fra starten, ville det give en anden score. "

De uventede piger i Yaoundé

1 mål overalt mod Amazon Fap, det er en oplevelse for Canons kvindelige hold. Unge med en gennemsnitlig alder på 16 -17ans, nogle spillede denne 16 marts deres allerførste spil i den første division. Foran hende er et team af Amazon Fap, der ikke har meget at bevise, en af ​​de mest forudsatte professionelle fodboldspiller og internationale mesterskab. Canon var gået for at forsvare sig med så få mål som muligt. Ikke alene gjorde de det, men de fandt også nettet takket være Nnanga Ebolo Monela. En vindende udskiftning af coach Jean Athanase Oloa, der gjorde hende ind i et par minutter i stedet for Ruphine Bihina. Træneren kan være glad, "måtte han gå igennem der. Sæt en god defensiv strategi, fortsæt med kontraangreb eller så individuelle handlinger for at opnå noget. Vi har med held klare denne store maskine FAP, du stadig nødt til at sige tillykke til Canon. "

De andre resultater af dagen

Grøn by-social 0-0
Safir flash 1-0
Awa - Louves 1-1
Som diamare - maranatha 02 - 00
Renæssancen af ​​Figuilcaiman 0-0

Odeline Stella Mouazan

Denne artikel opstod først på http://www.crtv.cm/2019/03/ligue-1-feminine-match-nul-a-louverture/