Apple planlægger at trække flere iPhone-modeller fra salg i Indien

[Social_share_button]

Apple-logoet på et showcase. Illustration billede.

Det amerikanske firma ønsker at styrke sit premiumbillede i Indien.

Apples andel er stort set ikke-eksisterende i Indien. Det amerikanske firma vedvarer imidlertid og tegn i et land domineret af duo OnePlus / Oppo, på trods af lavere købekraft end på andre markeder. Og med god grund: Apple vil ifølge økonomiske tider være ved at fjerne flere modeller af salget, herunder det mest tilgængelige iPhone SE. Men det er ikke alle, da iPhone 6'erne vil være den ældste telefon til rådighed for en stigning i gennemsnitsprisen på smartphones fra det amerikanske firma. Det skal ses om, hvorvidt denne nye politik vil overbevise indianerne, snarere vende sig til de kinesiske modeller, der viser en uheldig succes, især takket være fotosensors kvalitet.

En ny strategi for Apple i Indien

Ifølge de økonomiske tider vil Apple gennemgå al sin strategi i Indien. Ifølge webstedet vil Cupertino-firmaet fjerne flere modeller af salget som iPhone 6, iPhone 6 Plus eller iPhone SE, endnu en af ​​de mest tilgængelige for 268 euro. Det er derfor iPhone 6'erne, der vil erstatte den billigste smartphone med som følge heraf en stigning i gennemsnitsprisen hos Apple i Indien. Det indiske marked forbliver imidlertid meget kompliceret for at nå frem til den amerikanske, der står over for en lavere købekraft end i mange lande i verden.

Apple har derfor til hensigt at styrke sit præmiebillede snarere end at søge at sænke sine priser på et marked, der næppe har adgang til sine produkter. Fra nu af vil Cupertino-firmaet ikke længere arbejde med "små butikker" (mindre end 37 m²), der ikke løber tør for iPhone, 35. Med sin eneste procentvise andel i Indien synes Apple ikke at være på vej i hvilken retning: Kun fremtiden vil fortælle, om denne premiumpolitik vil fungere sammen med indianerne.

Denne artikel opstod først på https://www.begeek.fr/apple-compte-retirer-plusieurs-modeles-diphone-de-la-vente-en-inde-309958