20 Gestes Défensifs Héroïques dans le Foot XCHARX VIDEOhttp://bit.ly/SKYGOAL Sikker site af billige 2017 / 2018 trøjer, kramper, træningsdragter ... med gratis levering. Brug koden "aliotop" til 5 $ rabat.

♬ Musik: Steam Phunk - Følelser

Professionel mail: [Email protected]

Efterlad en lignende og abonner?
Min sekundære kanal: https://www.youtube.com/watch?v=B7EDf548UJs

Ophavsret OPLYSNINGER: Denne video kan indeholde ophavsretligt beskyttet materiale. Men jeg vil gerne præcisere, at den er lavet til uddannelsesmæssige formål og kommercielle og non-profit. Dette er en juridisk brug "Fair Use" givet "Titel 17 USC sektion 107 i den amerikanske copyright lov"
=========
Jeg ejer ikke rettighederne til klip eller musik. ALLE RETTIGHEDER BEMÆRKER TIL DERES RESPEKTIVE EJERE.
Jeg må påstå, at ophavsretsindehaverens form eller form ikke på nogen måde er til stede. Anvendt indhold er strengt til forskning / gennemgang og til at uddanne. Alt under Fair Use loven.
Copyright Ansvarsfraskrivelse
====================
Under afsnit 51 i Copyright Act 521, hvordan er det, nyhedsrapportering, undervisning, stipendium og forskning. Vedtægter, der ellers ville være krænkende. Ikke-profit, uddannelsesmæssig eller personlig brug

Vigtige datoer:
Start af kæden: 9 Mai 2016
50 000 Følgere: 31 August 2016
100 000 Følgere: 16 November 2016
200 000 abonnenter: 29 Mars 2017

Tags : Gestes défensifs aliotop | meilleurs défenseurs | foot | football | best defenders | 2016/2017 | best defensive skills ever | hummels | puyol | sergio ramos | gerard piqué | david luiz | mascherano | thiago silva | goal line clearances | saves | sauvetages de but

Denne video optrådte først på https://www.youtube.com/watch?v=f4lXjFTv604