Trump a suggéré à Johnny Carson de ne pas se moquer de lui. Regardez-le faire juste cela. – people

[Social_share_button]

af Reis Thebault | Washington Post

Præsident Donald Trump er nostalgisk. Åh, de gode gamle dage, sagde han, da Amerika var stort, kul var konge, og folk sagde altid "God jul", og komikerne var ikke så slemt som nogensinde.

Denne uge var præsidenten særdeles skeptisk. om dette sidste emne, ved hjælp af et par tweets tidligt om morgenen for at kritisere de sene nat shows - især deres "ensidige had" af ham og hans administration. På torsdag gik Trump på kvidre for at beklage statens aftenkomedie og fremhævede tilsyneladende en gæst fra "Fox & Friends", der talte om, hvordan tingene gik.

"De tre værter meget svage og uden talent af natten" konkurrerer om restene af bordet. (Johnny) Carson gjorde et godt stykke arbejde, det var ikke politisk, "skrev Trump, der henviste til fjernsynets dekanonske daværende fjernsyn, hvis udsendelse spænder over tre årtier.

Implikationen, så meget præsidenten troede, at Carson aldrig ville få det sjovt af Trump. Cue videoen af ​​Carson. . .

Comedian Mike Drucker, der skriver for "Full Frontal med Samantha Bee", sendte en Carson-sekvens i 1989, sjovt om tv-showet "Trump Card".

alt. Det har sit navn på de bygninger, det er på både, "sagde Carson, før han sagde, hvad han tænkte på Trumps ry som en hårdtarbejdende ejer. "Og dette show ser tilsyneladende meget ud som" Wheel of Fortune ", men i stedet for Vana White kommer Leona Helmsley ud og smider en hjemløs mand i gaden."

Mens folkemængden godkendte og godkendte Carson fortsatte hun: "Og en af ​​funktionerne i hver uge hedder" udvisning af ugen. " Trump står under et bygningsvindue med en megafon og råber: "Kom igen! ""

Et par år senere inkluderede Carson ham i Trump

"Du skal ikke bekymre dig om Gennifer Flowers," sagde Carson og henviste til en kvinde, der havde sagt at hun havde haft sex med Bill Clinton i 1990-årene. "Hun fik et nyt job i dag som Donald Trumps backup elskerinde."

Denne artikel opstod først (på engelsk) den mercurynews.com