Bordeaux / Douala partnerskab: gennemførelsesbesøg i den økonomiske kapital

[Social_share_button]

12 sidste marts i anledning af 2eme-dagens havn / by arrangeret af bymiljøet Douala, lavede en delegation fra Bordeaux-metropolen et arbejdsbesøg.

Akwa Hall var indstillingen for denne arbejdssession. Den franske delegation samarbejde under bunden af ​​sit partnerskab med drøv udføres på 10 16mars et arbejdsbesøg, som dækker forskellige akser i rammeaftalen af ​​partnerskabet indgået mellem de to enheder i 5 2016 oktober.

Mødet resulterede i rundbordssamtaler, præsentationer, erfaringsudveksling, udforske det enorme potentiale for Wouri floden for at forbedre levevilkårene for befolkningerne i byen Douala. Fritz Ntone Ntone regeringen delegeret i bysamfund af Douala denne forbedring af levevilkårene er en prioritet, hvis ikke det vigtigste element i denne aftale mellem Grand havn i Bordeaux og havnen i Douala.

De øvrige elementer vedrører faglige og faglige udvekslinger. Begge byer har ligheder og Michel Vernejoul erfaringsudveksling vil gavne den delegerede og hans team. Den vicepræsident for Bordeaux metropol viste interesse senere i projektet '' Ny Bonapriso '' til at forbinde Douala Wouri og præsenteret af William Toko Dikongue, direktør for havneudvikling på den selvstyrende havn i Douala.

Dette projekt er blot en af ​​en lang liste, der vil rumme 127 hektar, som forhåbentlig vil generere arbejdspladser. Michel Vernejoul sagde, at han var interesseret i at hjælpe andre projekter med at udvikle og bringe sin ekspertise. Tegnet partnerskab mellem de to byer vil vedrøre sundhed, sport, økonomisk udvikling, sanitet og mange andre alt dette at vide høste fordelene af forholdet mellem byen, havnen og floden.

af Salma Amadore | Actucameroun.com

Denne artikel opstod først på https://actucameroun.com/2019/03/15/partenariat-bordeaux-douala-visite-dimplementation-dans-la-capitale-economique/