Cyril Hanouna i Tunesien, eller når TPMP går til turisme - JeuneAfrique.com

[Social_share_button]

Den fremhævede præsentator annoncerede det i januar: hans show TPMP ("Rør ikke mit indlæg") vil flytte i de kommende uger i Tunesien. Men med hvad betyder det? Og hvad? Jeune Afrique stillede spørgsmålet til de berørte parter.

Det er næste maj at udsendelsen af ​​Cyril Hanouna, TPMP, udsendes på den franske kanal C8, bør flyttes til Tunesien ifølge konkordante kilder. En tung operation for at organisere logistisk og dyrt, da bakker og hold vil krydse Middelhavet.


>>> READ - Tunesien: Hvad er vejene til at tage turismen ud igen?


Det tunesiske ministerium for turisme bør tage sig af transport og hosting af det franske hold. Hotelgæster har allerede foreslået at imødekomme det yndefuldt for at tilskynde sektorens genoplivning. Produktionsselskabet Cyril Hanouna, H2O, vil finansiere flytningen af ​​plateauet og lønnen til holdet. Det er heller ikke udelukket, at tunesiske teknikere kaldes i forstærkninger.

Når Hanouna skifter hendes rødder

Offshoring, men hvad? En "rigtig bonus på stedet", lover arrangørerne. Programmet vil blive raffineret i april, men vi ved allerede, at stjernelæreren, af tunesisk oprindelse, såvel som hans kolonister, vil teste sig flere destinationer og aktiviteter over hele landet. Disse sekvenser vil blive filmet og redigeret for at blive præsenteret på sæt i "Jasmine Country".

Cyril vil gøre det maksimale for Tunesien, der er en regeringskilde, der har til formål at forføre det franske marked

"Cyril vil gøre det maksimale for Tunesien", siger en regeringskilde, hvor målet er at forføre det franske marked. en mål deles af vagtskabsministeriet, der håber at overgå baren på en million turister, der kommer fra Hexagon i 2019 - de var 800 000 i 2018.

Det er ikke første gang, Cyril Hanouna fremkalder sine rødder. TPMP har gentagne gange set sin syndebukk kroniker (og alligevel medskyldig) Matthieu Delormeau låner sig til spillet af klichéer, at skabe identiteten af ​​"kader" - Et tegn, der viser, at "for at være en god tunesier, skal du vide, hvordan man danser", inden hilsen "et stort og smukt land og et godt folk". Skal vi adskille den "gode" smag af tæven? For at gøre buzz og gøre tallet i et land i økonomisk krise er intet for meget.

Christophe Makroud, kameler og andre klichéer

I "Rør ikke min stilling", var der også den forrige Christophe Makroud ("som Christophe Maé i tunesisk version") og hans orkester, omgivet af tunesiske flag, og byder på en kamel på plateauet. Efter at værten bad 400 medlemmer af offentligheden om at "gøre det til en tunesisk atmosfære", var der blevet tilbudt så mange ophold i landet.


>>> READ - Tunesien - Rene Trabelsi: "Kritikere er sekundære, mit hold modtager interviewforespørgsler fra alle landene »


Kamel var ikke tunisisk, havde engang rørt lærredet. For at undgå enhver forgæves kontrovers, denne gang kommer Cyril Hanouna til kameler. Meddelelsen blev gjort live på 24 i januar sidste år, i nærvær af Turistminister, René Trabelsi, kom personligt på sættet, ledsaget af fire miss tunesere og et monteret stykke. Visningen blev derefter undertekst "Chez Baba, Couscous og Media". Alle sprinklede med et ironisk reklamepotentiale med store skovle, igen klichéer: "i Djerba lugter det som kefta"; "Du er på udkig efter sol, hav og smukke Berbers"; "Vi har alle noget i os fra Tunesien, dette ønske om at dette får er godt kogt".

Færre partnerskaber siden revolutionen

Tunesien har allerede etableret partnerskaber med franske programmer i fortiden. Siden revolutionen er sidstnævnte blevet sjældnere i næsen af ​​underholdning, til fordel for dokumentarprogrammer eller rapporter, som under Ben Ali kun havde ret til byen, forudsat at de var stive.

TPMP går i fodspor i andre tv-programmer, som Fire "Do not Forgot Your Tandbørste", præsenteret af Nagui. I 1996 var den offentlige kanal, der udsendte dette program imidlertid Coquette fint af det franske højere audiovisuelle råd til "støttet fremme af selskabet Tunisair, det tunesiske turistkontor og hotellerne Palm Beach og Abu Nawas".

Denne artikel opstod først på UNITED AFRICA