Kamerun: UPC kontor opfordret til at træde tilbage i Bafoussam

[Social_share_button]

Det er en femtedelsk intern krig, der finder sted på dette tidspunkt inden for dette parti siden deres sidste møde i marts 10 i Bafoussam. I centrum af agitation er mistanken om samarbejde for at eliminere UPC fra det næste valg.

Denne opfordring til afgang af kontoret er et initiativ fra regionale ledere af UPc, som havde støttet Maurice Kamto i det sidste præsidentvalg i 2018. Det sidste møde i UPC Regional Coordination Office for Western Region resulterede i denne beslutning blandt flere andre beslutninger.

Formand for hr. Michel Eclador Pekoua og ordføreren Fidèle Kwekem anmoder om afskedigelse af kontoret med deadline for 31 marts 2019. De tidligere ledere blev landet af notat fra minister Paul Atanga Nji, og de to valgte på den sidste kongres har ikke kunnet gøre noget i otte måneder for at få ministeren til at genoverveje sin stilling, der rejser mistanker i gruppen. Mistanke om en aftale om at blæse UPC'en ved at udelukke den fra det næste valg i landet.

Som en påmindelse blev der i løbet af det sidste præsidentvalg fire tendenser født fra UPc-opbruddet på grund af manglende evne til at være enstemmig i valg af kandidat til at præsentere ved valget. Baleguel Nkot opfordrede til at stemme Paul Biya og Habiba Issa, stadig fra samme parti, sideløbende med Akere Muna. En anden gruppe sluttede sig til rækken af ​​Maurice Kamto og en anden af ​​Cabral Libii Li Ngué.

Lad os håbe, at ro vil vende tilbage til gruppen for at fokusere på det vigtigste for at kende partiets tilstedeværelse i kommunale og lovvalg.

af Salma Amadore | Actucameroun.com

Denne artikel opstod først på https://actucameroun.com/2019/03/15/cameroun-le-bureau-de-lupc-appele-a-demissionner-a-bafoussam/